Scarlet Nexus již v červnu
Scarlet Nexus Novinka Scarlet Nexus již v červnu

Scarlet Nexus již v červnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hru pak bude následovat anime.

Reklama

Bandai Namco aktuálně vypustilo najednou spoustu zpráv, týkajících se jejich připravované hry Scarlet Nexus. Za prvé již známe datum vydání hry, které padlo na 25. června. Na cestě je ale také jiný zážitek, spojený s tímto titulem. Společnost Sunrise totiž pracuje na anime adaptaci hry Scarlet Nexus, která se začne celosvětově vysílat někdy v létě. V souvislosti s těmi zprávami vyšlo několik nových trailerů pro hru a také pro oznámené anime.

Nejprve se ale podívejme na nový trailer ke hře Scarlet Nexus. Zaměřuje se na postavu jménem Kasane Randall, která je také členkou OSF. Dabuje ji Asami Seto jde o adoptivní dceru rodiny Randall. Kasane byla přijata do školy Other Suppression Force Training School, kde absolvovala tréning a prošla jím jako jedna z nejlepších. A i když není pokrevně spřízněná se svou starší sestrou Naomi, jsou spolu citově velmi svázány. Kasane je klidná a racionální, ale někdy nechápe pravý význam věcí, které se kolem ní dějí. Její schopností je psychokineze.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Dále tady máme trailer na anime Scarlet Nexus. Moc toho nenabízí, jen záblesky Kasane i Yuita Sumeragiho a dává nám ochutnat zvuk soundtracku.

Japonskou verzi anime traileru najdete zde.

Spuštěny byly také oficiální stránky hry Scarlet Nexus. Prozatím nabízí profily postav (Kasane a Yuito) a keyart anime s Kasane.

Bandai Namco také na 24. března na 19:30 JST plánuje live stream, připomínající datum vydání hry Scarlet Nexus. Budete jej moci sledovat na YouTube a mezi přednášejícími jsou Junya Enoki (dabér Yuita Sumeragiho), Asami Seto (dabérka Kasane Randall), Keita Iizuka (producent Bandai Namco Entertainment) a Kenji Anabuki (ředitel Bandai Namco Studios).

Scarlet Nexus vychází 25. června pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím Steamu pro PC. V Japonsku hra vychází 24. června a anime adaptace Scarlet Nexus od Sunrise se objeví celosvětově v létě.

Scarlet Nexus bude k dispozici ve standardní fyzické a digitální edici a v digitální Deluxe edici, která bude obsahovat kopii hry, set bojového oblečení Red, digitální soundtrack, digitální artbook a attachement The Others. Za předobjednávku jakékoli digitální verze hry pak získáte navíc speciální sada bojového oblečení Audio, attachment Face Vision: Seal, attachment Dream Catcher a attachment set Shoulder Baki.

Konzolové verze hry Scarlet Nexus již můžete předobjednávat v našem obchodě Xzone.cz.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama