Scarlet Nexus nabízí aktualizované demo
Scarlet Nexus Novinka Scarlet Nexus nabízí aktualizované demo

Scarlet Nexus nabízí aktualizované demo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Titul navíc dosáhl na důležitý milník.

Reklama

Brainpunkové RPG Scarlet Nexus nám v minulém roce nabídlo parádní soubojový systém, podařený příběh i v podstatě dvě odlišné kampaně, kdy si za to u nás vysloužilo 8 bodů z 10.

Je nám ale jasné, že titul nemusí vždy sednout každému, pročež je dobré, že zrovna Scarlet Nexus nabízí k vyzkoušení i demoverzi. A právě ta dostala nedávno novou verzi, kdy díky tomu lze zažít více soubojů, filmečků i prozkoumávání, přičemž dosažený postup můžete v případě koupě plné verze do ní přenést.

No a jestli se právě ke koupi po vyzkoušení odhodláte, tak se přidáte k již více než 2 miliónům hráčům, kteří si hru doposud zahráli.

Sluší se ale dodat, že v tomto čísle jsou započítáni i lidé, kteří se do hraní pustili skrze předplatné Game Pass (což je také velice příjemná varianta, jak si titul zahrát).

Jestli vás poté zajímají různé vývojářské postřehy a umíte anglicky, můžete si přečíst povídání scenáristy, jenž prozrazuje, jaké překážky musely být překonány, aby mohl místní svět vzniknout. Společně s tím také dorazil text od jednoho z designérů, řešící vzhled místních mutantů.

Hru zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama