Scarlet Nexus Novinka Scarlet Nexus představuje prostředí

Scarlet Nexus představuje prostředí

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Environment Highlight video nabízí pohled na různá místa.

Reklama

Vydání akce Scarlet Nexus se kvapem blíží a Bandai Namco nás začíná pravidelně zásobovat novými videi. Dnes se v traileru Environment Highlight podíváme na různá místa, která v herním světě navštívíme.

Ve vzdálené budoucnosti byl v lidském mozku objeven psionický hormon, umožňující lidem používat mimomyslové síly. Tento objev prakticky změnil veškerý známý svět. Ve chvíli, kdy lidstvo vstoupilo do nové éry, objevili se i mutanti, lačnící po lidském mozku. Začalo se jim říkat Others. Mutanti jsou vůči běžným konvenčním zbraním velice odolní a tak byly podniknuty speciální kroky, aby lidstvo dokázalo s touto dosud neznámou hrozbou bojovat. Scarlet Nexus je krásně stylizovaná akční hra s neotřelým soubojovým systémem, naplno využívající nadpřirozené schopnosti postav.

Scarlet Nexus má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 24. června a 25. června ve zbytku světa. Konzolové verze hry Scarlet Nexus si můžete objednat v obchodě Xzone.cz.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama