Scénář L.A. Noire má přes 2 tisíce stran
Novinka Scénář L.A. Noire má přes 2 tisíce stran

Scénář L.A. Noire má přes 2 tisíce stran

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Rockstar vývoj potemnělé detektivky L.A. Noire zdá se nehodlá podcenit. Po dechberoucím traileru se tak na světlo světa dostala zpráva, že scénář hry čítá několik tisíc stran.

Reklama

Informace se objevila v preview zahraničního herního magazínu Game Informer, v němž se kromě scénáře objevilo něco málo informací i o samotném vývoji.

Pokud vás kupříkladu zajímalo čím to, že nedávno zveřejněný trailer, údajně kompletně vytvořený v enginu hry, vypadá tak dobře, vězte, že je to proto, že vývojáři přímo pracují s živými herci.

Ti normálně hrají své role, zatímco je u toho natáčí speciální kamery, s jejichž pomocí je následně ihned renderován 3D model. Obdobný způsob využil třeba James Cameron při filmování Avatara.

Aby tedy všechno fungovalo tak jak má, muselo být v Austrálii vytvořeno speciální 200 terabytové úložiště, shromažďující a vyhodnocující veškerá data.

"Pár let jsem v Británii zkoumal, jak snímat herce bez použití značek," prozradil ředitel vývoje, Brendan McNamara. "Jinými slovy, snažili jsme snímat jejich vzhled místo jejich kostí. A to se nám podařilo. Můžeme nyní herce klidně posadit na židli, přičemž to co natočíme je okamžitě překonvertováno do 3D. I díky tomu mohou hráči postavám doslova odezírat ze rtů."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama