Scénárista Johna Wicka by chtěl pracovat na dvou videoherních seriálech
Filmy/Seriály Bendy and the Ink Machine Novinka Scénárista Johna Wicka by chtěl pracovat na dvou videoherních seriálech

Scénárista Johna Wicka by chtěl pracovat na dvou videoherních seriálech

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1

Jeho volba vás možná překvapí.

Reklama

Derek Kolstad je scénárista a spolutvůrce velice povedené akční série filmů o naštvaném Johnu Wickovi, jehož hraje nestárnoucí Keanu Reeves. A právě tento autor v rozhovoru pro server comicbook prozradil, že by chtěl pracovat na dvou seriálech, které budou vycházet ze dvou různých videoher, kdy jeho volba je poměrně nestandardní.

První z nich je nedávná arkádová šílenost My Friend Pedro (naše recenze zde). Ta ve skutečnosti dává poměrně velký smysl, jelikož v té hře jde přeci jen o střílení nepřátel ve slow-motionu. No a pokud by se jednalo o kreslený seriál s podobnou animací, jaká byla ukázána v launch traileru hry níže, tak by se mohlo jednat o povedenou oddechovku.

 

Druhý z vybraných titulů je survival horor z první osoby Bendy and the Ink Machine, kde nepřátelé mají vzhled postaviček ze starých animovaných filmů. U tohoto kousku si popravdě seriál příliš nedokážu představit, avšak s dobrým nápadem a šikovnými lidmi se z toho možná dá vykřesat zajímavé dílo.

Je samozřejmě dost pravděpodobné, že z těchto plánů a nápadů reálně nikdy nic neuvidíme, avšak s nedávným úspěchem kreslené Castlevanie a adaptace Zaklínače je poměrně reálné, že se tyto projekty dočkají své realizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama