Routine Novinka Sci-fi horor Routine po letech ožívá, podívejte se na trailer

Sci-fi horor Routine po letech ožívá, podívejte se na trailer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Hra míří na PC a Xbox.

Reklama

Mezi překvapení konference Summer Game Fest se bezesporu zařadilo opětovné představení sci-fi hororu Routine. O existenci hry víme již od roku 2012, kdy se světu ukázala poprvé. Po zajímavě vypadajícím teaser traileru a krátké ukázce z hraní se ale vývojáři postupně odmlčeli, což nevěstilo nic dobrého.

Nyní je však jasné, že hra zrušena nebyla a vývoj nadále pokračuje, což dokazuje nově zveřejněný trailer. Vývojáři podle všeho navázali spolupráci s Microsoftem. Hra tak kromě PC zamíří také na Xbox One a Xbox Series X/S, kde by měla být už v den vydání dostupná prostřednictvím Game Passu.

O soundtrack se postará známý skladatel Mick Gordon, který se v poslední době postaral například o hudbu do her DOOM (2016) nebo Wolfenstein: The New Order a Wolfenstein II: The New Colossus.

„ROUTINE je sci-fi horor z pohledu první osoby zasazený na opuštěné lunární základně, navržený na základě vize budoucnosti z 80. let. Když lunární základna zcela utichne, zvídavý průzkum se promění v potřebu přežít. Pátrání po odpovědích vás postaví tváří v tvář nepříteli, který si je jistý, že hlavní hrozbou jste vy. Objevy vedou hlouběji do neznáma a jediná možná cesta vede vpřed,“ uvádí vývojáři v popisu hry na Steamu.

Sci-fi horor Routine po letech ožívá, podívejte se na trailer
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama