Sci-fi thriller Fort Solis dorazí do půlky roku
Fort Solis Novinka Sci-fi thriller Fort Solis dorazí do půlky roku

Sci-fi thriller Fort Solis dorazí do půlky roku

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC

Hru vydá společnost Dear Villagers.

Reklama

Vývojáři ze studií Fallen Leaf a Black Drakkar Games našli partnera pro svoji chystanou hru. Sci-fi thriller Fort Solis, který se poprvé představil loni na Summer Game Festu, vydá společnost Dear Villagers stojící například za vydáním The Forgotten City nebo Edge of Eternity.

Zároveň vývojáři společně s novým vydavatelem oznámili, že hra dorazí v druhém kvartálu letošního roku, tedy v období od dubna do června. V neposlední řadě jsme se dočkali nových screenshotů.

„Snažíme se přinášet lidem nové a poutavé zážitky a Fort Solis je přesně takový. (...) Nabízí jedinečnou kombinaci dobrodružství založeného na příběhu, otevřeném průzkumu, immersive-sim interakcích a mrazivé, zlověstné atmosféře. Jeho vize se nám líbí a jsme přesvědčeni, že vám se bude líbit také!“ říká Guillaume Jamet, šéf publishingu Dear Villagers.

Je zřejmé, že se autoři Fort Solis inspirovali takovými tituly, jako je Dead Space, ale sami mají na co lákat. Jejich debut zaprvé velmi dobře vypadá, poběží na Unreal Enginu 5. Dále už loni zaujali hereckým obsazením, které zahrnuje trojici známých jmen Troy Baker, Roger Clark a Julia Brown.

Dobrodružství z Marsu si zahrajeme na PC, o dalších platformách se zatím nemluví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama