Screenshoty z remaster Shin Megami Tensei III a postavy z Ys IX
Novinka Screenshoty z remaster Shin Megami Tensei III a postavy z Ys IX

Screenshoty z remaster Shin Megami Tensei III a postavy z Ys IX

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Dále příběh Genshin Impactu, odložení Harvest Moonu a Forward to the Sky, update Mobile Suit Gundamu a mnoho dalšího.

Reklama

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Atlus vydal novou sadu screenshotů ze hry Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster. Jde o kompilaci, která nás seznamuje s několika herními aspekty: Reasons (Důvody), postavy a různé části města.

Pod Reasons (Důvody) si můžeme nové uvažování přeživších. Tokio se ocitlo ve stavu Conception a proměnilo se ve Vortexový svět, obsazený démony. Lidé, kteří přežili, teď bojují s démony, kteří mají v plánu vytvoření úplně nového světa. Konflikt se ale rozšiřuje a i lidé chtějí také vytvořit svou verzi nového světa a obhajují před ostatními své "důvody", tedy filozofii nového světa. Bývalí přátelé hlavního hrdiny jsou teď přetransformováni na něco jiného než lidské bytosti a protože teď mají své "důvody", postaví se proti našemu protagonistovi.

Conception změnila i celkový vzhled Tokia. Město se víceméně stalo pouští a mnoho budov se zřítilo, démoni a přeživší se shromáždili a přežívají v několika zařízených budovách a lokalitách, které si zachovaly něco ze svého dřívějšího já. Některé městské okresy ale byly úplně změněny, třeba Ikebukuro, Ginza, Asakusa, Shinjuku nebo Shibuya.

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster vyjde v Japonsku pro Nintendo Switch a PlayStation 4 již 29. října. Postava Danteho ze série Devil May Cry pak bude prodávána jako placené DLC. Na jaře roku 2021 pak hra vyjde ve zbytku světa.


Ys IX: Monstrum Nox

Vydavatel NIS America a vývojáři z Falcomu vydali nový trailer ke hře Ys IX: Monstrum Nox, ve kterém nám představí důležité herní postavy. Konkrétně jde o tyto: The Crimson King, The White Cat, The Doll, The Raging Bull, The Hawk, The Renegade a Aprilis.

Ys IX: Monstrum Nox nakonec vyjde v Evropě ve verzi pro PlayStation 4 až 5. února 2021. NIS America a vývojáři z Falcomu pak na léto 2021 plánují vydání hry pro Switch a přes Steam pro PC.


Genshin Impact

Teď se vrhneme na studio miHoYo a jejich free-to-play open-world RPG Genshin Impact. Nepůjde moc o nové informace, ale spíše se zaměříme na nové příběhové trailery.

Tím prvním je Gnostic Chorus a hned po něm následuje trailer jménem The Boy and the Whirlwind. V japonských verzích videí můžeme v roli vypravěče slyšet Ayumu Murase.

Genshin Impact má 28. září vyjít pro PlayStation 4, PC, iOS a Android. Switch verze je také v plánu, ale prozatím netušíme kdy k tomu dojde.

Gnostic Chorus

Další verze traileru najdete zde: japonská a korejská.

The Boy and the Whirlwind

Další verze traileru najdete zde: japonská a korejská.


Harvest Moon: One World

Společnost Natsume společně s Rising Star Games odložili vydání hry Harvest Moon: One World z dříve naplánovaného konce letošního roku na 2. března 2021 v Severní a Jižní Americe a na 5. března v Evropě. V Severní Americe bude k dostání karbicová verze pro PlayStation 4 a Switch, ale v Evropě pouze pro Switch.

Prezident a generální ředitel společnosti Natsume Hiro Maekawa v tiskové zprávě uvedl, že hlavním důvodem je pandemie COVID-19. Doslova říká, že "Každého v našem světě ovlivnila v mnoha směrech. Ačkoli současné události zpozdily vydání hry Harvest Moon: One World, každý den tvrdě pracujeme na vytvoření skvělé hry, která hráčům představí zcela nový svět a slibuje seriózní zábavu."


Harvest Moon: Light Of Hope Special Edition Complete

A ještě jednou série Harvest Moon, vdavatel Natsune, ale tentokrát studio Appci. V těchto dnech se na Microsoft Store dostala hra Harvest Moon: Light Of Hope Special Edition Complete. Koupit ji můžete za necelých 30 dolarů ve verzi pro Xbox One a Windows 10.

Harvest Moon: Light Of Hope vyšel poprvé přes Steam pro v listopadu roku 2017. V květnu 2018 následovala verze pro PlayStation 4 a Switch a v září pak i pro iOS a Android.

S Light of Hope se ocitáte na lodi, která ale díky nepříjemné bouři ztroskotá. Vy se pak vydáte do malého přístavního města, kde vám život zachrání mladá lékařka jménem Jeanne. Město je díky bouři bylo opuštěné, ale pro vás to znamená výzvu. Přestavíte město, zachráníte maják, začnete tvrdě pracovat, pěstovat plodiny, starat se o dobytek, sbíráte materiál pro opravu města a hledáte nové přátele. Pak založíte rodinu, rozsvítíte maják, zachráníte město a vytvoříte svůj nový domov.

Kompletní edice obsahuje nejen celou hru, ale i veškerý obsah ke stažení: čtyři nové kandidáty na manželství, dekorace, oblečení, úkoly a další!

Níže se můžete podívat na trailer u příležitosti vydání PS4 verze Special Edition Complete.


Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON

Bandai Namco vydalo pro gundam macha akci Mobile Suit Gundam: Extreme VS. Maxiboost ON aktualizaci 1.05. Tato aktualizace se zaměřuje primárně na vylepšení několika funkcí.

Do Player Matche byla přidána možnost "1 on 1" a minimální počet hráčů se tím pádem snížil na dva, ale z bitev 1 na 1 nemůžete ukládat záznamy a přehrávat si je.

Byla ale přidána nová podmínka pro vyhledávání Room ID, kterou lze použít k vyhledávání roomů vytvořených v Player Matchi. Pokud bude v Private roomu obsazen maximální počet hráčů, tak ostatní hráči nebudou moci vstoupit do roomu pomocí vyhledávání. To bude možné pouze pokud ještě nebude dosaženo maximálního počtu hráčů. Private slot bude možné nasdílet pro vyhledávání typu Invite a Join by ID.

Dále byl časový limit v nabídce pro Battle Confirmation v Ranked Matchích snížen z 30 sekund na 20 sekund. Byla zlepšena celková stabilita hry a mnoho dalšího.

Mobile Suit Gundam: Extreme VS. Maxiboost ON je nyní k dispozici celosvětově pro PlayStation 4.

Screenshoty z remaster Shin Megami Tensei III a postavy z Ys IX

Forward to the Sky

Vydavatelská společnost Cosen a vývojáři z Animu Game odložili vydání Switch verze akční adventury z pohledu třetí osoby Forward to the Sky. Původně se plánovalo, že vyjde někdy v tomto roce, ale podle nových informací to bude až začátek roku 2021.

Studio také prozradilo dabéry hlavních postav. Tamako Miyazaki uslyšíme v roli hlavní protagonistky Princess a Megumi Sakuragi jako Witch a také jako Crystal. Úvodní skladbu nazpívá Mao Amatsuka, kterou ste mohli zaznamenat jako zpěvačku v ústřední melodii hry Panty Party.

Switch verzi Ever Forward to the Sky si zájemci budou moci zahrát na několika chystaných herních akcích, třeba na Digital Games Expu 2020, která proběhne 29. listopadu v Akihabaře v Tokiu.

Jen dodáváme, že Forward to the Sky poprvé vyšla ve verzi pro PC přes Steam v lednu roku 2015.


Ginga Force

Vertikální shoot'em up akci Ginga Force od studia Qute vydá 24. září společnost Rising Star Games ve dvou verzích. Na západě pro PlayStation 4 a celosvětově prostřednictvím Steamu pro PC.

Ginga Force vyšla v Japonsku poprvé v roce 2013 jako duchovní nástupce hry Eschatos z roku 2011, kterou vyvinulo také studio Qute. V roce 2019 následoval spin-off Nakusaki Chronicles, který by se na západ měl dostat koncem tohoto roku.

Ginga Force nabídne příběh Alexe a Margaret, dvou výjimečných pilotů, kteří se musí se svými mechy postavit různým smrtícím bossům. Příběhový režim je rozdělen na deset levelů se třemi úrovněmi obtížnosti. Svého Převezměte kontrolu nad svým speciálním létajícím mechem a pomocí systému přizpůsobení zbraní můžete různě kombinovat hlavní, vedlejší a speciální druhy zbraní. Možných kombinací jsou tisíce. Kromě příběhového režimu nabízí Ginga Force i možnost porovnat si v režimu Score Attack skóre v online žebříčcích.


Gothic Murder: Adventure That Changes Destiny

Společnost Orange vydá již 24. září na západě mysteriozní vizuální román Gothic Murder: Adventure That Changes Destiny ve verzích pro PlayStation 4, Switch, přes Steam pro PC a dále i pro iOS a Android.

Originální titul Gothic Murder: Adventure That Changes Destiny od Orange, tvůrce několika povedených mysteriozních adventur jako je například série Jake Hunter Detective Story, příběh z Anglie z počátku 20. století, zasazený na panství významného hraběte. V každé kapitole postihne hlavní hrdinku nějaká tragédie, ale hráč tomu může zabránit. Vyřešit budete muset celkem pět incidentů.

Naše hrdinka je v tomto panství služebnou, ale má často sny, které předpovídají smrt lidí z okolí. Její poslední sen ji varoval před smrtí jejího pána. Abyste zachránili život hraběte, musíte získat informace ze snu a pak prozkoumávat panství a formovat své úvahy na základě těchto získaných informací. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní a pomůže vám záhadu vyřešit. Ale pokud budete uvažovat špatně, bude osud majitele panství zpečetěn.


Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban!

Konami vydalo nový trailer ke hře Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban!, ve které se hráči stanou prezidentem železniční společnosti a musí po celém Japonsku skupovat nemovitosti. Vašim cílem je mít v Japonsku nejvyšší celková aktiva.

Tento nejnovější díl série nabízí několik nových funkcí a také lokalit, jako je New National Stadium v Sendagayai a Shime Parfait v Susukinu, ale zároveň narazíte na nové tradiční festivaly a nejrůznější události, stejně jako na různé slavné příšery specifické pro každou oblast. Ty pro vás mohou být překážkou, ale také spojence.

Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! podporuje lokální multiplayer s několika konzolemi Switch, ale také online hru.

Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! má v Japonsku vyjít pro Switch 19. listopadu.


Azur Lane: Crosswave

Na závěr ještě krátká zpráva o Azur Lane: Crosswave. Její vydavatel Compile Heart uveřejnil informaci ohledně prodeje této hry, kterou si celosvětově pořídilo 200 000 hráčů. Pro tuto 3D střílečku je to jistě úspěch.

Azur Lane: Crosswave vychází z populární mobilní hry Azur Line. Poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 v srpnu roku 2019, následovaná v únoru 2020 PlayStation 4 verzí na západě a PC verzí (přes Steam) na celém světě. V Japonsku je od 17. září k dispozici také Switch verze.

Screenshoty z remaster Shin Megami Tensei III a postavy z Ys IX

Zdroj: Atlus, NIS America, miHoYo, Natsume, Cosen, Rising Star Games, Konami, Compile Heart, Orange

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama