Sea of Stars Novinka Sea of Stars překonalo roční odhad prodejů za pouhý týden

Sea of Stars překonalo roční odhad prodejů za pouhý týden

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Autoři takový zájem neočekávali.

Reklama

Vývojáři ze studia Sabotage se na sociálních sítích pochlubili aktualizovanými prodejními čísly svého před nedávnem vydaného tahového RPG Sea of Stars. Hra dokázala za první týden od vydání prodat více než 250 tisíc kopií, čímž navázala na úspěšný první den, kdy se prodalo přes 100 tisíc kusů.

Zástupci studia prozradili, že dosažením této mety byl překročen interní odhad prodejů na celý rok. Zároveň je nutné podotknout, že Sea of Stars je už od svého vydání k dostání v předplatných Xbox/PC Game Pass a PlayStation Plus ve verzích Extra a Premium. Jelikož se údaje z těchto služeb do počtu prodaných kopií nezapočítávají, tak bude reálný počet hráčů ještě o poznání vyšší.

Hře se navíc daří také z hlediska recenzí, což dokazuje například průměrné hodnocení 88 % na serveru Metacritic a 86 % na Steamu. Sea of Stars je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Hře jsme se podrobněji věnovali v novém díle našeho Zing podcastu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama