Sea of Thieves dostane battle pass a sezóny
Sea of Thieves Novinka Sea of Thieves dostane battle pass a sezóny

Sea of Thieves dostane battle pass a sezóny

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

I v příštím roce se vývojáři o hru budou starat.

Reklama

Sea of Thieves je zcela určitě dalším příkladem hry, která při vydání možná příliš hráčů neoslnila, jelikož její herní náplň nebyla úplně velká, avšak postupem času ji studio Rare proměnilo do takové podoby, v níž si titul přeci jen naši pozornost zaslouží.

Třeba relativně nedávno do hry dorazilo další rozšíření Fate of the Damned, které s sebou přineslo příběhovou linii, kde jste bojovali proti nové hrozbě, ohrožující místní pirátský svět.

Britský celek však nad hrou nezanevře ani v roce 2021, v němž se dočkáme poměrně velkých změn.

Tyto plány do budoucna byly oznámeny v novém videu, jenž můžete nalézt níže, přičemž jeho obsah je rozkouskován do jednotlivých segmentů, takže můžete sledovat pouze to, co vás zajímá.

Na jeho začátku výkonný producent Joe Neate pochválil komunitu hry za její neutuchající zpětnou vazbu, díky které je možno hru utvářet do takové podoby, jakou si přejí samotní hráči, jejichž počet se každým rokem zvětšuje, kdy v roce 2020 Sea of Thieves hrálo něco málo přes 11 miliónů jedinců.

Následně jsme se dočkali známé informace, jíž je fakt, že titul je plně optimalizován pro nové konzole Xbox Series X/S, takže si hráči mohou užít rychlé načítací časy, lepší snímkovací frekvenci a samozřejmě rozlišení (Sko v 1080p při 60 FPS / Xko 4K v 60 FPS). Všichni hráči hrající na Series S či Series X konzoli také dostanou speciální skin pro loď.

Sea of Thieves dostane battle pass a sezóny

Po tomto segmentu přichází informace, že 97 % herního času, co lidé ve hře stráví, tvoří hraní v Adventure režimu, tudíž PvP mód The Arena není příliš populární. Kvůli tomu se tým rozhodl, že vývoj Areny v podstatě opustí, takže ji nebudou nadále rozšiřovat.

Neate posléze předává slovo Miku Chapmanovi, což je kreativní ředitel hry. Ten okamžitě ohlašuje, že do titulu nově zavítají sezóny v podobě, jaké je můžete znát z ostatních online her.

Ty odstartují v lednu roku 2021, přičemž každá z těchto sezón bude trvat zhruba tři měsíce a každá z nich bude mít své vlastní téma, úkoly a odměny, jenž můžete získat. V jejich rámci taktéž budou do hry přidávány různé live eventy, aby hráči měli dostatečný prostor pro vyblbnutí.

Společně s těmito sezónami se dočkáme i změny postupu hrou, kdy přijde řada na přidání jisté formy battle passu, kde za jednotlivé aktivity budete dostávat věhlas, s nímž budete levelovat skrze 100 úrovní.

Forma battle passu se samozřejmě neobejde bez jeho prémiové varianty, která je zde nazvána Plunder Pass.

V lednu navíc společně s těmito změnami dorazí i nové dobrodružství pro Obchodní alianci (Merchant Alliance), kde si zahrajete na detektiva a budete hledat ztracený vrak s cenným nákladem.

Každopádně rok 2020 ještě nekončí, tudíž se v něm ještě dočkáme posledního měsíčního updatu, jenž do hry dorazí 9. prosince a odstartuje Festival of Giving, kdy během něho v rámci 12 dnů dojde řada na speciální eventy, bonusy za přihlášení, Twitch dropy a další.

Pokud tedy v sobě chcete probudit piráta, můžete si hru zakoupit v Microsoft Store a na Steamu, případně ji lze hrát v rámci Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama