Season Pass For Honor nás převtělí v nové válečníky
For Honor Novinka Season Pass For Honor nás převtělí v nové válečníky

Season Pass For Honor nás převtělí v nové válečníky

LakilukCZ

LakilukCZ

9

Vydání For Honor už je opravdu za rohem. Není proto divu, že se na nás valí nové a nové informace. Dnes tu máme informace o Season Passu.

Reklama

Již dříve jsme vás informovali o tom, že For Honor bude mít Season Pass. Zároveň jsme věděli, že Ubisoft nechce hráče For Honor dělit a proto plánuje vydat všechny budoucí mapy i herní režimy zdarma, podobně jako u Rainbow Six Siege. Obsah Season Passu u For Honor tak až do teď zůstával záhadou. Dle informací, které unikly na internet by majitelé Season Passu měli mít k přístup k:

Šesti novým válečníkům Rychlejší přístup k novému obsahu Exkluzivní smajlík Sunbeam pro všechny válečníky Exkluzivní symbol Status Championa na 30 dní.

Je pravděpodobné, že se k novým válečníkům dostanou i ostatní hráči, jen budou muset odehrávat desítky hodin ve hře. Ale to teprve Ubisoft musí potvrdit.

Připomenu, že Season Pass je obsahem Gold a sběratelské. Dodatečný obsah by měl vycházet po dobu jednoho roku.

Hráči, kteří si před objednali Deluxe edici pak dostanou

3 unikátní skřínky s helmami Speciální zakončovací úder Symbol Deluxe edice Sedmidenní status Championa

Co je ten zmiňovaný Champion Status zatím zůstává záhadou. Trochu se bojím, aby nešlo o nějaký placený Premium režim s nějakými výhodami.

For Honor vychází již 14. února pro PC, PlayStation 4 a Xbox One (na všech třech české titulky). Aktuálně stále probíhá registrace do uzavřené bety, která bude od 26. do 29. ledna

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama