Season Pass ke Sniper: Ghost Warrior 3 můžete mít zdarma
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Season Pass ke Sniper: Ghost Warrior 3 můžete mít zdarma

Season Pass ke Sniper: Ghost Warrior 3 můžete mít zdarma

LakilukCZ

LakilukCZ

32

Jestliže máte o hru opravdu zájem, rozhodně se vyplatí si ji předplatit, vcelku dost ušetříte.

Reklama

Polští CI Games se rozhodli k v herním světě nevídanému kroku. Season Pass pro třetího Ghost Warriora totiž dostanou všichni, kdo si hru předobjednají. Tato nabídka platí pro PlayStation 4 a PC. O Xbox One se pak vůbec nepíše, je tedy pravděpodobné, že hráči na této konzoli budou mít bohužel smůlu.

Tento krok je o to zajímavější, když uvážíme, že Season Pass má hru rozšířit o dvě velké singleplayerové balíčky nazvaná The Escape of Lydia a The Sabotage, dvě multiplayerové mapy, exkluzivní vozítko, odstřelovací pušku McMillan TAC-338A či luk. Samotný Season Pass vás po vydání přijde na 30 dolarů.

Zdá se, že vývojáři tímto krokem chtějí nalákat co nejvíce hráčů ještě před vydáním. Mám trochu obavu, aby nešlo o maskování případných nekvalit hry, ale o tom nám více napoví beta.

Pro ty, co váhají nebo si chtějí hru nejdříve vyzkoušet, je na PC připravena singleplayerová veřejná beta, která startuje již tento pátek. Abyste se do ní dostali, stačí se přihlásit a čekat, až vám dojde klíč na Steam. My vám z ní brzy přineseme dojmy.

Sniper: Ghost Warrior 3 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde dostanete navíc jako dárek tričko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama