Sega naznačuje západní vydání Valkyria Chronicles Remaster
Valkyria Chronicles Remastered Novinka Sega naznačuje západní vydání Valkyria Chronicles Remaster

Sega naznačuje západní vydání Valkyria Chronicles Remaster

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Tento týden se máme dozvědět více, ale už teď se můžete podívat na nový trailer, představující herní svět.

Reklama

EVropská divize Segy naznačila západní, lokalizované vydání hry Valkyria Chronicles Remaster pro PlayStation 4. Ve svém videu PC Gamer Weekender 2016 říká Dan Sheridan ze Segy že "nedávno byla vydána upoutávka na Valkyria Chronicles Remaster pro PlayStation 4. Co to ale znamená pro nás? Uvidíme ji vůbec na západě? Zůstaňte ve střehu a tady se dovíte více příští týden. Ha ha ha!"

Valkyria Chronicles Remaster vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 10. února. Kupující zde naleznou také bitevní demo nového dílu s názvem Valkyria: Azure Revolution. Tato PlayStation 4 verze poběží v rozlišení 1080p, má mít podporu trofejí pro PlayStation Network a obsahuje také přidaný stahovatelný obsah, vydaný pro původní hru v roce 2008. Najdete zde nový herní režim Hard EX Mode a nové epizody Edy’s Mission: Enter the Edy Detachment, Selvaria’s Mission: Behind Her Blue Flame a Challenges of the Edy Detachment.

V průběhu tohoto týdne uvidíme, zda bude západní verze hry stejně bohatá. Prozatím vám můžeme nabídnout aspoň nový trailer, který se zaměřuje na herní svět a najdete jej na konci novinky, pod oznamovacím videem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama