Sega oslaví výročí Sonica prezentací nových projektů
Ježek Sonic Novinka Sega oslaví výročí Sonica prezentací nových projektů

Sega oslaví výročí Sonica prezentací nových projektů

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušci mohou výročí oslavit při čtvrtečním streamu.

Reklama

Příští měsíc oslaví série s pekelně rychlým ježkem Sonicem 30. výročí a z toho důvodu společnost Sega a Sonic Team lákají fanoušky na speciální stream, který nabídne první pohled na několik novinek. Stream se bude konat ve čtvrtek 27. května v šest hodin večer středoevropského letního času na platformách Twitch a Youtube, a přinese nové informace o nadcházejících projektech, partnerstvích a akcích společnosti Sega a Sonic Teamu, postavených na oslavách 30. výročí série Sonic the Hedgehog. Společnost Sega rovněž zveřejnila video, kde děkuje fanouškům a oslavuje prvních 30 let značky.

Vůbec první Sonic hra byla vydaná v roce 1991 na konzoli Sega Genesis. Série Sonic the Hedgehog si od té doby získala spoustu fanoušků. Posledním velkým rokem pro tuto sérii byl rok 2017, kdy byly na trh uvedené hry Sonic Mania i Sonic Forces, které byly oznámené v rámci oslav 25. výročí série. Zatím poslední vydanou hrou ze Sonic univerza je závodní titul Team Sonic Racing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama