Total War: Three Kingdoms Novinka Sega představila Total War: WARHAMMER III, podívejte se na úvodní trailer

Sega představila Total War: WARHAMMER III, podívejte se na úvodní trailer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

31
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Hra vyjde letos a nabídne české titulky.

Reklama

Vydavatelství Sega a vývojáři ze studia Creative Assembly představili nový díl populární strategické série Total War. Po loňském vedlejším dílu Total War Saga: Troy a ambiciózním Total War: Three Kingdoms z roku 2019 se tentokrát vrátíme do fantasy světa Warhammeru.

Total War: Warhammer III vyjde na PC (Windows, Mac a Linux) v průběhu letošního roku. K dostání bude na Steamu i Epic Games Storu.

Už nyní můžeme potvrdit, že hra dostane českou lokalizaci ve formě titulků. Češtinou je opatřena i oficiální stránka hry na Steamu a úvodní trailer, který mimochodem rozhodně nepůsobí špatným dojmem.

Total War: Warhammer III by mělo být vyvrcholením celé trilogie, kterou započal první Total War: Warhammer z roku v roce 2016.

Hráče čeká ve třetím díle cesta do nebezpečné a mocné Říše chaosu, kde vládnou démoni Nurgle, Slaanesh, Tzeentch a Khorne.

Autoři slibuji rozsáhlé válečné střety, různorodé jednotky, nové frakce a spoustu hrdinů. Chybět nebudou ani náročné volby a magie.

Kromě kampaně pro jednoho hráče se hra pochlubí muliplayerem, který bude možné hrát napříč oběma zmíněnými digitálními obchody. Fanoušky jistě potěší i podpora modifikací.

Co říkáte na trailer i samotnou hru?

Nové Total War si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama