Sega představuje postavy páté Yakuzy
Novinka Sega představuje postavy páté Yakuzy

Sega představuje postavy páté Yakuzy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Bude zajímavé sledovat, jak se osudy hlavních postav od posledně změnily.

Reklama

Společnost Sega není s informacemi ohledně nově připravované páté Yakuze moc sdílná, proto oceníme jakýkoli upuštěný střípek. Tím pověstným drobtem může být dnešní seznámení s hlavními postavami a jejich osudy a také nová sada screenshotů.

V tiskové zprávě, doprovázející obrázky, Sega také bohužel uvedla, že stále nemá nic konkrétního ohledně data vydání. Celou záležitost komentuje slovy: "Tvorba postupuje dobře a my doufáme, že budeme moci co nejdříve oznámit konkrétní datum startu." Ale teď již zpět k postavám.

Kazuma Kiryu

Po událostech v předchozí hrách série Yakuza se Kazuma Kiryu (Dragon of Dojima) rozhodl odejít z Yakuzy a stát se obyčejným taxikářem v Nagasugai ve Fukuoce, žít daleko od hluku a shonu Tokia. Když ale jeho mladší předseda klanu Tojo neočekávaně zmizí, je opět stáhnut do líhně japonského podsvětí. Kiryu bude muset opět vystoupat na vrchol žebříčku jako legendární drak, jehož cílem je nalézt svého přítele.

Taiga Saejima

Taiga Saejima je legendární vymahač Yakuzy, odsouzený za údajné zavraždění 18 členů nepřátelského gangu k 25 letům vězení. Po událostech z Yakuzy 4 se Saejima dostane znovu z vězení a dále chce žít v klidu a míru. Ale bohužel v Saejimově případu znamená "klidně" něco úplně jiného a budoucnost mu nabízí výběr z přežití za zdmi vězení nebo v drsné zimě na Hokkaidu.

Haruka Sawamura

Roky po seznámení se s Kazumou Kiryu, žije 16 letá Haruka Sawamura v Ósace a dále se věnuje svému snu, stát se televizní hvězdou. Na začátku Yakuzy 5 se dokonce dostane do finále Princess ligy, soutěže uspořádané pro vycházející hvězdy, jejíž vítěz vždy pokračuje v úspěšné kariéře. Ale i když vše vypadá tak bezstarostné a velkolepě, život vycházejícího idolu není úplně bez nebezpečí. Haruka se totiž z první ruky dovídá, jak nebezpečné mohou být vody zábavního průmyslu.

Shun Akiyama

Shun Akiyama je pochybný lichvář, který vlastní společnost jménem Sky Finance. Jeho nadcházející dlužníci musí projít speciálním testem, aby mohli u něj získat úvěr. Chce, aby každý viděl že peníze mohou změnit jeho osud. Akiyama se snaží dostat do pobočky Sky Finance v Sotenbori, ale tyto plány se změní díky telefonátu, který mu oznámí podivnou předčasnou smrt bývalého klienta.

Tatsuo Shinada

Tatsuo Shinada měl rozjetou slibnou sportovní kariéru v hlavní baseballové lize. Bohužel se ale zjistilo, že v zápasech podváděl kvůli sázkám a dostal doživotní zákaz hraní. Nyní si Shinada vydělává trochu peněz psaním příběhů pro dospělé a žije v oblasti Nagoji v Kineichu. Štěstí jej ale neopouští, protože jej konfrontuje tajemný maskovaný muž a sdělí mu, že může odhalit pravdu, skrývající se za jeho zákazem hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama