Filmy/Seriály Novinka Seriál Pán prstenů od Amazonu má konečně název

Seriál Pán prstenů od Amazonu má konečně název

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7

Příběh nás zavede do období Druhého věku Středozemě.

Reklama

Fanoušci Tolkienova díla se mohou radovat z nové zprávy. Ačkoliv už nějakou tu dobu víme, že Amazon Studios chystá seriál z prostředí Středozemě, nyní se odhalil konečný finální název. Seriál tak bude znám jako The Lord of the Rings: The Rings of Power a jak už název napovídá, příběh bude zasazen do období Druhého věku historie Středozemě, tedy tisíce let před událostmi z knih Hobit a Pán Prstenů, kdy byly ukovány první prsteny moci. Koneckonců ve videu můžeme právě slyšet legendární pasáž, kde se mluví o ukování prstenů moci, včetně toho, pro koho byly určeny. Vůbec první díl seriálu bude odvysílaný 2. září 2022 na streamovací platformě Amazon Prime Video.

Jak uvádí popisek u videa, seriál zavede diváka do doby, kdy se ve Středozemi utvářely velké mocnosti, království stoupala ke slávě a padala do záhuby, nepravděpodobní hrdinové procházeli zkouškami, naděje visela na nejtenčích nitkách a největší padouch, který kdy vzešel z Tolkienova pera, hrozil zahalit celý svět do temnoty. "Série začíná v době relativního míru a sleduje soubor známých i nových postav, které čelí dlouho obávanému návratu zla do Středozemě. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor, přes majestátní lesy hlavního města elfů Lindonu, úchvatné ostrovní království Númenor až po nejzazší kouty mapy, tato království a postavy vyryjí dědictví, které bude žít ještě dlouho po jejich odchodu," píše se v popisku.

Už dříve jsme se přitom mohli pokochat prvním záběrem ze seriálu, přičemž podle něj to vypadá, že se na rozpočtu skutečně nešetřilo. A aby taky ne, když samotná první řada má rozpočet 465 milionů dolarů (okolo 10 miliard korun) a premiéra se odehraje ve 240 zemích zároveň, včetně Česka. Navíc bude seriál podle dosavadních informací disponovat českými titulky. Těšíte se na nový seriál z prostředí Středozemě?

Seriál Pán prstenů od Amazonu má konečně název
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama