Seriálová mánie - první vlaštovka: Breaking Bad
Blogy čtenářů Recenze Seriálová mánie - první vlaštovka: Breaking Bad

Seriálová mánie - první vlaštovka: Breaking Bad

Anonymní

Anonymní

Učitel chemie jménem Walter White se náhle a zčista jasna dozví o své diagnóze, o tom že trpí smrtelnou nemocí jménem rakovina. Ve snaze zaopatřit…

Reklama

Učitel chemie jménem Walter White se náhle a zčista jasna dozví o své diagnóze, o tom že trpí smrtelnou nemocí jménem rakovina. Ve snaze zaopatřit svou rodinu (těhotnou ženu Skyler, postiženého syna Waltera juniora) a zaplatit všechny náklady na nákladnou léčbu, rozhodne se pro výrobu drogy jménem Metamfetamin (též pervitin, perník, péčko, piko, peří, párno, pedro, crystal speed). Seriál jsem nyní popsal vlastními slovy.

Breaking Bad

Je to americký seriál, proto se sluší a patří ho uvést v jeho rodné řeči. "Informed he has terminal cancer, an underachieving chemistry genius turned high school chemistry teacher turns to using his expertise in chemistry to provide a legacy for his family... by producing the world's highest quality crystal meth."

 

 

Hodnocení 9,4 z 10 na IMDb mluví samo za sebe!

 

 

Seriál ve zkratce:

Učitel chemie jménem Walter White se náhle a zčista jasna dozví o své diagnóze, o tom že trpí smrtelnou nemocí jménem rakovina. Ve snaze zaopatřit svou rodinu (těhotnou ženu Skyler, postiženého syna Waltera juniora) a zaplatit všechny náklady na nákladnou léčbu, rozhodne se pro výrobu drogy jménem Metamfetamin (též pervitin, perník, péčko, piko, peří, párno, pedro, crystal speed). Seriál jsem nyní popsal vlastními slovy. Je to tu podruhé, kdyby někdo přehlédl perex.

 

Je to seriálová bomba svého žánru, která stojí za to, aby jste jí věnovali váš čas.

Můj názor na seriál

Je to ta nejhustší seriálová směs která kdy vznikla, když vás to chytne, vemte jed na to, že vás seriál už jen tak nepustí. Výborné herecké výkony oceněné cenami Emmy hlavního představitele a hodnocení 9,4 z 10 na IMDb mluví samo za sebe. Je to seriálová bomba svého žánru, která stojí za to, aby jste jí věnovali váš čas.

 

 

Názor 3DD!3: PRVNÍ ŘADA: Výborný příběh a naprosto skvělá transformace hlavního hrdiny. Svině život je tu za hlavního záporáka a na začátku sází hlavním postavám pod nohy ne klacky, ale betonové trámy. Paráda. DRUHÁ ŘADA: Abych to zkrátil, až tohle je ten skutečný rozjezd. Tvůrci tlačí na pilu a ženou Walta vstříc jeho nečekané budoucnosti. + Perfektní cameo Dannyho Treja.TŘETÍ ŘADA: Trochu slabší rozjezd je jen ornou půdou pro závěrečné žně. Tohle se dělá takhle končit sérii? To je týrání. ČTVRTÁ ŘADA: Neskutečně našlapaná řada, která nasazuje laťku tak vysoko, že nevím se ji vůbec bude dát přeskočit. Adrenalinové finále, závěrečné odhalení a mistrovské herecké výkony dělají z téhle řady milník seriálu. "Vyhrál jsem."

 

Budoucnost?

Již nyní je takřka jisté že seriál bude pokračovat svojí 5 a zároveň asi poslední řadou, která bude epicky velkorysá svým finálovým zakončením. Zda se nakonec na tento seriál kouknete je na vás, možná budete pokračovat ve své divácké průměrnosti a sledovat seriály tipu ulice, ordinace v růžové zahradě či na co koukáte... Já vás z této průměrnosti nyní zkoušel vytrhnout tímto tipem na excelentní seriál... Bude-li zájem, v dalším díle budu pokračovat dalším kouskem jménem:

 

 

 

Seriálová mánie - první vlaštovka: Breaking Bad

Verdikt

Breaking Bad je výtečný seriál, ostatně to může posoudit každý sám. Upozorňuji však na naprosto otřesný český dabing, proto je takřka nutností vidět originální verzi: In English, It ROCKS!

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Strhující herecké výkony
Humor a celkový feeling celého seriálu
PROČ UŽ SAKRA NENÍ 5 ŘADA?!
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama