Seriálový Twisted Metal našel svého Sweet Tootha
Filmy/Seriály Twisted Metal Novinka Seriálový Twisted Metal našel svého Sweet Tootha

Seriálový Twisted Metal našel svého Sweet Tootha

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Zahraje si ho jeden z Batmanů.

Reklama

O filmové adaptaci kultovní závodní řežby Twisted Metal se mluví už od roku 2012, avšak ani po deseti letech jsme se ji nedočkali. Leč projekt do zapomnění úplně nepropadl. Jen se nakonec přeměnil do hrané seriálové komediální adaptace pro streamovací službu Peacock.

A právě k té nyní bylo oznámeno, kdo namluví zdejšího klauna s obrněným zmrzlinářským vozem - Sweet Tootha. Zvoleným "šťastlivcem" se stává Will Arnett, kterého můžete znát jako Batmana z filmu Lego Batman či z komedie Ledově ostří. Tuto roli pak bude sdílet s wrestlerem jménem Samoa Joe, který postavě zase propůjčí tělesné proporce.

Nicméně slovíčko šťastlivec jsem do uvozovek dal schválně, jelikož Arnett je i jedním z produkujících samotného seriálu.

Will Arnett
Will Arnett

Arnetta posléze doplní další známá jména, mezi nimiž je Anthony Mackie (Falcon z MCU) jako John Doe, ale také Stephanie Beatrix (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) či Neve Campbell (Vřískot).

Showrunnerem, scenáristou i výkonným producentem následně je Michael Jonathan Smith, který má na svědomí třeba vynikající Cobra Kai, což dává naděje toho, že se bude jednat o příjemnou záležitost.

Datum premiéry stále prozrazeno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama