Commandos Novinka Série Commandos se vrací, dostane plnohodnotný nový díl

Série Commandos se vrací, dostane plnohodnotný nový díl

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra zamíří na PC, konzole i do Game Passu.

Reklama

Společnost Kalypso Media oznámila nový díl strategické série Commandos, která zažila svou největší slávu na přelomu tisíciletí. Mezi fanoušky žánru jsou ceněny zejména první dva díly z let 1998 a 2001. Právě druhý díl se v roce 2020 dočkal nepovedeného remasteru, který reputaci značky příliš nepomohl.

Nově oznámený titul s názvem Commandos: Origins by však měl představovat ten pravý návrat slavné značky na naše herní zařízení. Půjde o od základů nově vytvořený díl, jehož vývoj dostalo na starost německé studio Claymore Game. Autoři lákají na pomyslný návrat ke kořenům série, který se má projevit v důrazu na důležité aspekty taktických strategií v čele se stealthem.

Starším dílům zůstali vývojáři věrní i z hlediska zasazení, díky čemuž se hráči opět vypraví do období druhé světové války. Pozornost si zaslouží také proklamovaná pestrost prostředí napříč jednotlivými misemi, ve kterých se vypravíte do africké pouště i za polární kruh.

Commandos: Origins vyjde v průběhu roku 2024 na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Už v den vydání hra zamíří rovněž do předplatného Xbox/PC Game Pass. Výše v náhledu se můžete podívat na premiérový trailer.

Série Commandos se vrací, dostane plnohodnotný nový díl
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama