Série Crazy Taxi se vrátí ve formě plnohodnotné AAA hry
Crazy Taxi Novinka Série Crazy Taxi se vrátí ve formě plnohodnotné AAA hry

Série Crazy Taxi se vrátí ve formě plnohodnotné AAA hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Sega začíná lákat na připravovaný reboot.

Reklama

Japonská společnost Sega v prosinci loňského roku odhalila plány na oživení hned několika v minulosti populárních značek. Konkrétně šlo o série Jet Set Radio, Golden Axe, Shinobi, Steets of Rage a Crazy Taxi. Všechny tyto už lehce pozapomenuté tituly by se po delší přestávce měly v budoucnu dočkat nového dílu či kompletního rebootu. Mnoho hráčů si však kladlo otázku, jak Sega k návratu zmíněných značek přistoupí.

Minimálně v případě rebootu série Crazy Taxi jsme nyní o něco moudřejší. Prezident studia Sega Sapporo Takaja Segawa v rozhovoru pro magazín Japan Times prozradil, že půjde o tradiční AAA titul. Jelikož jsme ale zatím ze hry viděli pouze několik krátkých střípků, tak hráčům nezbývá nic jiného, než doufat, že se toto tvrzení opravdu podepíše na produkčních kvalitách a rozsahu chystané hry.

Na plnohodnotný nový díl fanoušci série čekají již více než 11 let, které nás dělí od vydání hry Crazy Taxi 3: High Roller. Poté už následovalo pouze několik menších spin-offů pro handheldy a mobilní platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama