Novinka Série Heroes of Might and Magic se vrací

Série Heroes of Might and Magic se vrací

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Windows PC

Ubisoft oznámil plnohodnotný nový díl.

Reklama

Francouzské vydavatelství Ubisoft oznámilo nový díl série Heroes of Might and Magic s podtitulem Olden Era. Hned v úvodu je přitom důležité zdůraznit, že se nejedná o nějaký mobilní spin-off, ale o plnohodnotné pokračování, které zamíří exkluzivně na PC. Vývoj hry dostalo na starost studio Unfrozen, které v roce 2020 vydalo pozitivně přijaté tahové RPG Iratus: Lord of the Dead.

Heroes of Might & Magic: Olden Era bude představovat prequel k celé sérii, která se má s tímto dílem vrátit zpátky ke kořenům. Prim bude přitom nadále hrát formát tahové strategie a soubojů. Dobře patrnou inspiraci prvními třemi díly série dobře ilustruje už výše přiložený oznamovací trailer, ve kterém autoři krátce ukazují podobu soubojů, vybrané frakce i postupné objevování herní mapy. 

Zejména fanouškům dodnes ceněného třetího dílu by tedy v tomto směru nemělo nic zásadního chybět. Z pohledu herních režimů titul nabídne tradiční singleplayerovou kampaň i neomezené množství náhodně generovaných scénářů. Chybět přitom nebude ani multiplayer pro až 8 hráčů. 

Heroes of Might and Magic: Olden Era vyjde v druhém čtvrtletí příštího roku v programu předběžného přístupu na Steamu, kde si hru již nyní můžete přidat do seznamu přání.

Série Heroes of Might and Magic se vrací
i Zdroj: Ubisoft
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama