Série LittleBigPlanet přijde o online podporu na PS3 a PS Vita
LittleBigPlanet Novinka Série LittleBigPlanet přijde o online podporu na PS3 a PS Vita

Série LittleBigPlanet přijde o online podporu na PS3 a PS Vita

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 3 PlayStation Vita Vita

Autoři se snaží zajistit bezpečnost online prostředí.

Reklama

Série LittleBigPlanet má za sebou tři oficiální velké díly a jednu handheldovou, avšak neméně povedenou odbočku, kdy každý z těchto titulů fungoval v podstatě hlavně jako taková kreativní platforma (ovšem i kampaň stojí za to), kdy uživatelé v místním editoru vytvářeli všemožné zajímavé projekty, které posléze nahrávali na server, kde si je mohli stáhnout a zahrát i ostatní hráči.

Nicméně právě tento server byl před několika měsíci kvůli různým útokům vypnut.

Jak to ale vypadá, tak se tento problém konečně povedlo vyřešit, a to za pomoci patche 1.27 pro uživatele na PlayStationu 4. Bohužel tato oprava přichází i s nemilou obětí, kterou je vypnutí online služeb pro LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet 3 pro PlayStation 3 a pro LittleBigPlanet PS Vita:

"Zdravíme,

nejdříve bychom se chtěli omluvit za delší dobu, po kterou byl nedostupný LittleBigPlanet server, a chtěli bychom všem poděkovat za trpělivost během toho, co jsme na problému pracovali.

Dobrou zprávou je, že jsme právě vydali update 1.27, který LittleBigPlanet server (a všech více než 10 000 000 komunitních úrovní) přivádí zpět online pro PlayStation 4 uživatele.

Bohužel, musíme natrvalo vypnout online služby pro: LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet 3 (PS3) a LittleBigPlanet PS Vita.

Je nám jasné, že tato zpráva bude pro mnoho z vás zklamáním, nicméně je tohle v širším měřítku nejlepší cesta, jak ochránit LittleBigPlanet komunitu a zajistit, že naše online prostředí zůstane v bezpečí.

Děkujeme za to, že jste tak úžasnou komunitou a za vaši neustálou lásku a podporu."

Série LittleBigPlanet přijde o online podporu na PS3 a PS Vita

Zatímco je tedy tato zpráva skutečně nemilá, tak přístup k veškerému dříve publikovanému komunitnímu obsahu budete mít skrze LittleBigPlanet 3 na PlayStationu 4, takže se v žádném případě nikam nevypaří.

Tento díl můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama