Série Yakuza zůstane tahovým RPG
Lost Judgment Novinka Série Yakuza zůstane tahovým RPG

Série Yakuza zůstane tahovým RPG

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Judgment teď bude představovat klasický styl Yakuza her.

Reklama

Série Yakuza zůstane i do budoucna tahovou RPG sérií. Tuto informaci potvrdili pro IGN výkonný producent studia Ryu Ga Gotoku Tošihiro Nagoši a producent Kazuki Hosokawa.

Pokračování klasického herního Yakuza stylu tak podle obou budou tituly Judgement, zatímco hlavní série Yakuza přechází kompletně do podoby tahových RPG.

"Série Yakuza byla přetransformována do podoby tahového RPG. Na druhou stranu nashromáždilo studio Ryu ga Gotoku v průběhu roku dostatek zdrojů a know-how pro vytváření okázalých a vzrušujících akčních her, které si budete moci lehce užít. Rozhodli jsme se, že bychom měli nechat naše akční hry žít dál prostřednictvím titulu Lost Judgement."

Yakuza: Like a Dragon (naše recenze zde) je sedmou hlavní hrou série Yakuza a také byla prvním tahovým RPG. K dispozici je v současné době pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One a prostřednictvím Steamu a Microsoft Store pro PC. Konzolové verze hry Yakuza: Like a Dragon můžete koupit také v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama