Sérii Dishonored obohatí stolní RPG
Dishonored Novinka Sérii Dishonored obohatí stolní RPG

Sérii Dishonored obohatí stolní RPG

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy pkgsrc Desková hra

v podobě výpravné knihy pravidel pro vaše stolní dobrodružství.

Reklama

Nyní třídílnou sérii akčních dobrodružných her Dishonored letos v létě obohatí klasické stolní RPG Dishonored: The Roleplaying Game. Stolní adaptaci vytváří londýnský deskoherní specialista na stolní erpégéčka Modiphius Entertainment, který mimo řady jiných vydává např. desková RPG Vampire: The Masquerade, Fallout: Wasteland Warfare či válečnou stolní hru Elder Scrolls: Call to Arms.

Dishonored: The Roleplaying Game je založena na herním systému 2d20 od stejného výrobce, jenž ho použil např. u deskového RPG Star Trek Adventures. Na stolním Dishonored Modiphius široce spolupracuje s tvůrci videoherního originálu z Arkane Studios. Hra bude mít formu luxusní knihy o 300 stránkách s pevnou vazbou a tvůrci plánují hru podpořit i originálními kostkami či volitelnými kartami.

Abyste si nemuseli veškeré dobrodružství Protagonistů jen vymýšlet, v knize najdete také ucelenou čtyřdílnou příběhovou kampaň „The Oil Trail”, jež se má odehrávat mezi zdmi města Dunvallu. Dishonored: The Roleplaying Game by se měla na konci letošních prázdnin v anglické verzi objevit i u českých deskoherních prodejců.

 

Sérii Dishonored obohatí stolní RPG

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama