Novinka Sérií F.E.A.R. inspirovaná akce Trepang2 vyšla na konzolích

Sérií F.E.A.R. inspirovaná akce Trepang2 vyšla na konzolích

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na své si přijdou zejména fanoušci akce.

Reklama

V červnu letošního roku vyšla na počítačích akce Trepang2, jejíž autoři ze studia Trepang nijak netají skutečnost, že se při vývoji hry výrazně inspirovali sérií F.E.A.R. Nově titul vyšel v plné verzi také na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S, kde je k dispozici v digitální i krabicové verzi.

Titul sází především na akcí nabitou hratelnost s využitím bullet timu. Mezi slabší stránky se naopak řadí kratší herní doba, která se pohybuje okolo pěti hodin. Výše v náhledu se můžete podívat na čerstvě zveřejněný launch trailer. V naší recenzi PC verze si Trepang2 odneslo hodnocení 7/10 a následující verdikt:

„Čistokrevná přímočará střílečka klasického střihu, která zabaví nekomplikovanou hratelností, slušným audiovizuálním zpracováním a efektními souboji s využitím oblíbeného bullet time. Vyššímu hodnocení brání zejména nevyužitý potenciál samotného gunplaye, poměrně chudý obsah a pocit určité sterilnosti a nedotaženosti. Stín svého duchovního předchůdce sice nepřekročila, ale na ploše cca pěti hodin dokáže fanoušky žánru zabavit a na vyšší obtížnosti nabídnout zajímavou výzvu.“

Sérií F.E.A.R. inspirovaná akce Trepang2 vyšla na konzolích
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama