Šest dalších hratelných postav z One Piece: Pirate Warriors 4
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Šest dalších hratelných postav z One Piece: Pirate Warriors 4

Šest dalších hratelných postav z One Piece: Pirate Warriors 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Brook, Franky, Nico Robin, Smoker, Tashigi, Tony Tony Chopper v nových trailerech.

Reklama

Bandai Namco vydalo několik nových trailerů s hratelnými postavami pro One Piece: Pirate Warriors 4, ve kterých se představí Brook, Franky, Nico Robin, Smoker, Tashigi a Tony Tony Chopper. OP:PW4 má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března 2020 a o jeden den později v Severní Americe a v Evropě pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.

Brook

Brook je hlavní hudebník a zdatný šermíř slamákových pirátů, známý také jako Humming Swordsman Brook. Než se stal pirátem, byl kapitánem stráže v království z West Blue. Bohužel zemřel v boji, ale po požití ďáblova ovoce Revive-Revive, se vrátil mezi živé, jenže z jeho těla mezitím zbyla pouze kostra. V Morii pak byl Brookovi ukraden jeho stín, ale po setkání s Luffym jej úspěšně získal zpět. Má rád ženy a pro obnovu zdraví pije mléko.

Franky

Franky je žákem legendárního mistra lodníka Toma z Water Seven. Franky taky postavil slamákovým pirátům novou loď Thousand Sunny. Jeho snem je postavit dokonalou loď a doplout na konec moří. Připojil se ke slamákům, aby na vlastní oči viděl, jak daleko se Thousnad Sunny dostane.

Stará se o řízení a po zranění při nehodě se naučil upravovat své vlastní tělo a stal se z něj kyborg.

Nico Robin

Robin se narodila a byla vychovávána v zemi Ohara plné archeologů. Jde o nadanou vědkyni a jejím snem je přečíst Rio Poneglyph a poznat skutečnou a celou historii světa. Robin je také jediným přeživším z Ohary, která byla zničená vládou. Světová vláda ji označila za démona z Ohary a pokusila se ji zajmout právě proto, že umí číst zakázané starověké texty.

Tony Tony Chopper

Chopper je sob s modrým nosem, který po snězení ďáblova ovoce získal lidskou inteligenci. Bohužel s ním ostatní sobi i lidé zacházeli jako s monstrem, dokud se jej neujal Dr. Hililuk. Když doktor zemřel, rozhodl se Chopper, že bude pracovat jako doktor sám. Jeho snem je stát se nejlepším lékařem, který dokáže vyléčit jakoukoli nemoc.

Ve slamákově posádce funguje jako lékař a umí mluvit s jinými zvířaty.

Smoker

Vice admirál z G-5, také známý jako "White Chase" Smoker. Snědl ďáblovo ovoce Plume-Plume a může své tělo proměnit kouř ( a dokáže díky tomu i létat) a v boji používů hůl, vyrobenou z mořského kamene a může díky němu rušit schopnosti získané z ďáblova ovoce.

Tashigi

Kapitánka z G-5, jedna z přímých podřízených Smokera. Obecně se velice dobře vyzná ve zbraních a chce posbírat všechny slavné meče, které padly do rukou zločinců.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama