Šest minut režimu Wesker z remaku Resident Evil 0
Resident Evil Zero Novinka Šest minut režimu Wesker z remaku Resident Evil 0

Šest minut režimu Wesker z remaku Resident Evil 0

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Podívejte se na ukázku nového režimu, který nás seznámí s pozadím celé série.

Reklama

Famitsu uvolnilo 6 minut dlouhou ukázku z připravované remasterované verze hry Resident Evil 0. Největší přínos tohoto videa spočívá v tom, že nás seznámí se zcela novým režimem "Wesker". V něm si v roli Alberta Weskera prožijete události, které vedly až k vypuknutí nákazy na zámku.

Resident Evil 0 vychází digitálně pro PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 a pro PC 19. ledna. Krabicová verze pro PlayStation 4 a Xbox One bude navíc obsahovat také původní Resident Evil.

Tato remasterovaná verze opět využívá strach vyvolávající atmosféru z původní verze hry z roku 2002 a přetváří ji s ohromující vizualizací HD rozlišení, lepší kvalitou zvuku, podporou širokoúhlého zobrazení, volitelným systémem ovládání a dalšími drobnostmi. Fanoušci série i úplní nováčci tak můžou zažít příběh, který nás seznámí s tím, co se opravdu stalo před kultovním incidentem na zámku a který byl vlastně katalyzátorem celé ságy Resident Evil.

Příběh Resident Evil 0 zavede hráče zpět do roku 1998. Ke zprávě o neobvyklé vraždě na okraji Raccoon City. Město se rozhodne poslat k prověření události divizi Special Forces S.T.A.R.S. a tým Bravo, včetně nového člena Rebeccy Chambers, začíná vyšetřovat. Již při cestě vrtulníkem má tým problémy s motorem a je nucen nouzově přistát. Zde nachází nabourané vězeňské přepravní vozidlo. Jednotka se rozdělí a prohledává prostor a Rebecca nachází na kolejích vlak Ecliptic Express. Uvnitř potkává k trestu smrti odsouzeného, bývalého námořního poručíka Billyho Coena. V průběhu hry pak mohou hráči převzít kontrolu nad oběma postavami (Rebecca a Billy) a občas i mezi nimi přepínat, abyste mohli pokračovat. Zjištění výhod každé postavy je klíčem k řešení hádanek a přežití noční můry, která se před vámi zjevila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama