Seznam chystaných oprav pro Dying Light 2
Dying Light 2 Novinka Seznam chystaných oprav pro Dying Light 2

Seznam chystaných oprav pro Dying Light 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

50
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Co se ve hře v blízké budoucnosti změní?

Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, jaké problémy ve hře Dying Light 2 Stay Human jsou pro vývojáře aktuálně nejdůležitější, kdy během víkendu dorazilo už několik hotfixů.

A před několika hodinami tvůrci přišli s další aktualizací, kdy uveřejnili seznam oprav, které se do jednotlivých verzí aktuálně chystají.

Do PC verze tak autoři velice brzy implementují opravy různých bugů, které mohly hru shazovat, přičemž zároveň mají být vyřešeny problémy s nekonečnou černou obrazovkou či nemožnost prodávat cennosti místním obchodníkům. Navíc dojde i na vylepšení DLSS.

Následně pak ještě pracují na vyřešení nesprávně fungujícího nastavení tlačítek na myši, na přidání záložních úložných pozic a dodatečných nastavení pro vizuál, či na problému s blokováním, díky kterému můžete skončit v nepříjemné smyčce.

Kompletní seznam naleznete na obrázku níže.

Seznam chystaných oprav pro Dying Light 2

Nejpozději v polovině týdne posléze vývojáři zašlou do Sony a Microsoftu na schválení další hotfix pro konzolové verze, který bude řešit většinu stejných problémů jako PC varianta, a navíc má opravit váznoucí stabilitu při online hraní a situace, kdy hráči byli odpojováni z kooperace.

Také se ale zapracuje na umělé inteligenci, na PlayStationu 5 by mělo být odstraněno občasné nepříjemné problikávání a na Xbox Series X má zase dorazit nový režim běhu, nabízející 60+ snímků za sekundu a variabilní obnovovací frekvenci.

Kromě toho se stále pracuje na stejných problémech jako u PC.

Kompletní seznam opět naleznete na obrázcích níže.

Dying Light 2 lze pořídit v obchodě Xzone.

Titul nabízí i české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama