Seznam Switch her rozšíří Saints Row IV: Re-Elected
Saints Row 4 Novinka Seznam Switch her rozšíří Saints Row IV: Re-Elected

Seznam Switch her rozšíří Saints Row IV: Re-Elected

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Osvobození lidstva od mentální degradace bude opět na vás.

Reklama

Sérii Saints Row asi nemá smysl zdejším hráčům představovat. Od vydání čtvrtého dílu již uteklo dost vody, ale zájem o ni obnovila velmi povedená akce Agents of Mayhem. Za jejím vydáním stojí Deep Siplver, kteří teď společně s vývojáři z Volitionu oznámili vydání Saints Row IV: Re-Elected na konzoli Switch. Této šílenosti se na Nintendu dočkáme 27. března.

Saints Row IV: Re-Elected vyšlo poprvé v lednu 2015 pro PlayStation 4 a Xbox One. Původní Saints Row IV (naše recenze najdete zde a na tomto odkazu) je ale už ze srpna 2013, kdy byl vydán pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC.

Příběh hry navazuje přímo na třetí díl a točí se opět kolem starých známých Saints. Statut těchto fialových gangsterů je ale na nejvyšší možné úrovni - jsou vůdci svobodného světa, šéf Saints byl totiž zvolen prezidentem USA a všechno je tak ještě mnohem šílenější, než tomu bylo ve trojce.

Za zápletkou stojí katastrofální invaze mimozemšťanů, kteří Saints teleportovali do bizarní simulace Steelportu. Tam jsou superhrdinské schopnosti na denním pořádku a vaším cílem bude se z téhle potrhlé simulace dostat.

Saints Row IV: Re-Elected můžete ve verzi pro PS4 a Xbox One zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Deep Silver

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama