Seznamte se s ESGNTV
Novinka Seznamte se s ESGNTV

Seznamte se s ESGNTV

Redakce

Redakce

3

Jde o webovou vysílací platformu zaměřující se na e-sporty.

Reklama

Webová vysílací platforma ESGNTV, zaměřující se na e-sporty, zahájila svůj provoz uveřejněním prvního dílu pořadu „Fight Night“. Diváci v něm měli možnost spatřit herního experta Dana „Artosise“ Stemkowského a další veterány e-sportů, kteří se utkali v připravované a netrpělivě očekávané hře se sběratelskými kartami Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Samotné vysílání zahájil v poledne pacifického času moderátor ESGNTV Dan „Frodan“ živě přenášeným zpravodajským pořadem „ESGN TV Daily News“, po němž již následoval premiérový díl „Fight Night“. Fanoušci tak měli možnost shlédnout 120 minut poutavé a profesionálně zpracované zábavy ze světa e-sportů.

Živý přenos na ESGNTV.com sledovalo přes služby Azubu, YouTube, Twitch a Dailymotion v některých chvílích najednou až 50 000 diváků z celého světa. Na sociálních sítích a streamovacích kanálech ESGN přibylo za poslední dva dny více než 10 000 nových fanoušků.

„S naším prvním vysíláním pořadů ESGN TV Daily News a Fight Night jsme spokojeni a těšíme se na to, jak budeme náš produkt postupně vylepšovat. Jedná se o solidní základy naší budoucí práce a těšíme se na to, co nám přinese rok 2014“, řekl Jong Hwan Lee, výkonný ředitel Clauf GmbH.

„ESGN TV Daily News“ a nové epizody „Fight Night“ budou vysílány každý den po celý týden, vždy od 21:00 SEČ. Nadcházející epizody „Fight Night“ se zaměří také na hry StarCraft II a Street Fighter.

Počínaje 1. ledne se začalo s udělováním a sledováním bodů ESGN Points. S oficiálním souhlasem příslušných partnerů jsou dle databáze ESGN všem účastníkům soutěží spojených s ESL, GOM eXP a Gamefy propočítávány body ESGN Points, jež jsou následně zobrazovány na hlavní stránce ESGN.com. Její návštěvníci tam najdou aktuální pořadí hráčů a týmů, kteří se účastní bojů v titulech StarCraft II, DotA 2 a League of Legends.

Na ESGN.com se také nachází celoroční rozpis připravovaných akcí a výsledky předchozích turnajů včetně jednotlivých zápasů, účastníků a celkové dotace pro výhry. Významným turnajům a profilům profesionálních hráčů díky tomu může být věnována větší pozornost, a to v celosvětovém měřítku. V kalendáři lze najít konkrétní údaje o místě konání turnaje, jeho organizátorech, datu a v případě možnosti i přímý odkaz na stream.

Kromě kalendáře akcí uvidí fanoušci ihned na hlavní stránce také pořadí týmů i jednotlivých hráčů. Mohou zde najít a vyfiltrovat vše, co je bude zajímat – od kompletního pořadí až po počet bodů ESGN Points a hodnocení Elo. Nabízí se též možnost vyhledat konkrétní týmy nebo hráče. Profily obsahují množství podrobných informací o hráčích, například jejich rodnou zemi, upřednostňovanou rasu nebo roli ve hře a kontakty na sociálních sítích. Statistiky výher a proher poskytují celkový obraz o výsledcích daného jedince, v „historii zápasů“ lze navíc dohledat všechna utkání, jichž se zúčastnil, a to včetně údajů o turnaji, soupeři a mapě, na které se bojovalo.

Navštivte ESGN pro více informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama