Seznamte se s monstrem Behemont z Evolve
Evolve Novinka Seznamte se s monstrem Behemont z Evolve

Seznamte se s monstrem Behemont z Evolve

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9

Valící se obr nebude jednoduchý úkol pro lovce.

Reklama

Pomalu, ale jistě se k nám valí nové monstru z Evolve. Tentokrát se jedná o Behemonta, ten by měl být největším netvorem, jenž se bude ve hře nacházet. Snad každý hráč, který měl příležitost tuto hru již hrát, se naučil vypořádat se s Goliášem či Krakenem.

Proti Behemotovi to bude ale naprosto jiná hra. Lovci se totiž nyní setkají s valícím se obrem. Díky své dovednosti vyvolávání obří kamenné stěny dokáže lovce od sebe oddělit a následně zlikvidovat. Krom toho je tak gigantický, že jej není možné přeskočit ani přeletět. Takže jako lovec budete muset vypracovat novou strategii k jeho uštvání. Jeho největší nevýhodou je těžkopádnost, díky níž je snadným cílem. Proto je pro něj občas lepší odvalit se pryč z dosahu nabitých pušek.

Herní dovednosti tohoto tvora budou čtyři, stejně jako u ostatních - lávové bomby, kamenná stěna, zachycení jazykem a trhlina, která vytvoří okolo Behemonta obrovskou vlnu, která nepřátele omráčí.

Toto monstrum dostanete při předobjednávce, popřípadě později samostatně za 15 dolarů.

Zároveň byl oznámen Hunting Season Pass, který za 25 dolarů nabídne čtyři nové lovce (jeden ke každé třídě), stejně tak tři nové skiny pro monstra - Magma verze pro Goliáše, Krakena a Wraitha. Nové mapy jsou naštěstí zadarmo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama