Sezóna 2021 v League of Legends
LoL Novinka Sezóna 2021 v League of Legends

Sezóna 2021 v League of Legends

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy Windows PC Apple Mac

Informace o nové sezóně a česky dabovaný trailer.

Reklama

League of Legends asi není třeba dlouze představovat. MOBA hra od vývojářů ze studia Riot Games si získala srdce milióny fanoušků a s příchodem nového roku míří do nové sezóny. Na dnešním Opening Day Streamu předvedli vývojáři fanouškům některé změny, které je v nové sezóně čekají. Kromě League of Legends, zastřešuje Riot Games další své tituly, a tak jsme se mohli dozvědět i nějaké nové informace o Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, či League of Legends: Wild Rift. Mimo jiné nám byly představené dva nové filmečky ze světa Runeterry.

Jako první určitě stojí za zmínku to, jaké změny nastanou u šampiónů. Jak říká hlavní producent týmu šampiónů Ryan Mireles, minulou sezónu si Riot Games dal za cíl vydat alespoň jednoho šampiona pro každou pozici. Tento cíl mají v plánu i pro letošní sezónu. Hned v úvodním filmu jsme se tak mohli setkat s novou postavou, Padlým králem Viegem, který by se měl hrát na pozici junglera. Viego by měl už brzy vyjít na serveru PBE (Public Beta Environment - testovací platforma pro nové šampiony), přičemž přímo ve hře by měl být dostupný už tento měsíc.

Šampion Viego je ovšem jen začátkem celého příběhu Padlého krále a Riot chystá další tři postavy, které mají s Viegem určitou spojitost. Jeden z těchto šampionů, který by měl být určený na horní linku, bude mít ve hře schovaný malý easter egg. Dále bychom se měli dočkat i nového marksmana, který se ovšem bude hrát na netradiční pozici.

Dočkáme se i aktualizací některých starších šampionů, jako například Dr. Mundo, u kterého by se měl změnit vzhled, podobně jako tomu bylo v minulosti například u Volibeara, nebo Pantheona. O tom, jací šampioni se dočkají dalších aktualizací budou rozhodovat hráči v anketě.

Nedílnou součásti League of Legends jsou i skiny pro jednotlivé postavy. V letošní sezóně by se hráči tedy měli dočkat nových skinů pro Fiddlestickse, Tahm Kenche, Corkiho, Camille, Galia, Lulu, či Twitche. Letos má Riot v plánu vydat přes 140 skinů.

V oblasti herního systému nastaly změny ohledně předmětů. Už koncem minulé sezóny přišel nový vzhled herních předmětů, přičemž některé předměty se dokonce trvale odstranily. Předměty jsou v League of Legend velmi důležité a mnohdy rozhodují o vývoji celého zápasu. Proto vznikla i nová třída, mýtické předměty, které mají mít silný efekt na herní styl. Dalším změnou je odstranění postupové série napříč divizemi v hodnoceném režimu.

Určité změny a novinky přijdou i do Teamfight Tactics. Kromě dvou nových velkých sad se dočkáme také dvou nových arén s názvem Klub 2 a Lunární město. S novou sadou, která bude zaměřená na souboj dobra se zlem, přichází i nový režim. Ten by měl být vhodný pro hráče, jenž nemají na hraní příliš času a chtějí tak kratší zápasy.

Nejmladší přírůstek do rodiny Riot Games, Wild Rift, což je vlastně League of Legends určené pro mobilní zařízení, se konečně dočká otevřené bety. Wild Rift je zatím pouze v uzavřené betě, což by se mělo od března změnit a jako první budou mít příležitost zahrát si otevřenou betu hráči v Americe.

V poslední řadě jsme se mohli dozvědět také novinky o sezóně 2021 v karetní hře Legends of Runeterra. Ta by měla přinést zlepšení přístupu k šampionům a přidat víc sociálních funkcí. Mimo jiné se hráči mohou těšit na přidání dalších postav, z nichž jeden je například Aphelios, který do Legends of Runeterra dorazí už příští měsíc.

Vývojáři z Riot Games nám ovšem představili i druhý filmeček, tentokrát ze série Tales from Runeterra. Nejedná se ovšem o upoutávku na Legends of Runeterra, jako tomu bylo dříve, nýbrž na mobilní hru League of Legends: Wild Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama