Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Michal Jonáš

Michal Jonáš

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Poslední dobrodružství Lary Croft nově jako vše v jednom za nižší cenu.

Reklama

Shadow of the Tomb Raider je zatím poslední dobrodružství Lary Croft vydané v roce 2018. Jedná se o výtečně hodnocený titul, jemuž jsme v naší recenzi udělili pěknou osmičku. A nyní tato hra vychází v poslední a kompletní edici Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, která kromě plné hry se všemi doposud vydanými updaty hlavně obsahuje úplně všechna rozšíření, co kdy vyšla. Tedy včetně sedmi těch největších příběhových přídavků.

Hra tak byla znovu vydána v rozšířené verzi digitálně i krabicově pro PC, PS4, X1 a později se dostane i na Google Stadia. Pokud již vlastníte standardní verzi Shadow of the Tomb Raider, tak si k ní můžete na Steamu dokoupit povýšení na Definitive Edition za 29,99 EUR (cca 770,-). A pro vlastníky sezónních lítaček máme dobrou zprávu: jim se jejich hra do definitivní verze sama zdarma překlopí.

 

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

 

U nás se PC verze v krabičkách oficiálně nenabízí, takže musíte vzít zavděk digitálkou ze Steamu, která vyjde na 59,99 EUR (cca 1530,-), zatímco konzolovky v krabičkách jsou výrazně lacinější. Na Xzone si je můžete zakoupit za 949,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ELCbqASrdyA[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama