Shank
Blogy čtenářů Recenze Shank

Shank

Art.eX

Art.eX

Doba kdy každý usedal k televizorům, jen aby si zahrál 2D hru je dávno pryč. Tento rok vychází nový titul na konzole s názvem Shank a jeho vizuální…

Reklama

Doba kdy každý usedal k televizorům, jen aby si zahrál 2D hru je dávno pryč. Tento rok vychází nový titul na konzole s názvem Shank a jeho vizuální stránka je stejný jako oblíbený Mario či Lode Runner jen s lepší grafickou podobou. Netrvalo dlouho a tato hra přichází i na PC.

Shank není jen „čistá mlátička“, ale také příběh jako z filmového scénáře. Dostanete za úkol zabít svoji ženu a samozřejmě tento úkol nemůžete splnit, protože Vaše citové vazby jsou silnější. Ale šéfovi se přece neříká, že nejde něco splnit, takže co nesvedete Vy, udělají jiní. A pomsta může začít.

 

O co vlastně jde v samotném jádru hry? Zabít bosse! Jednoduchý úkol, ale samotní protivníci, kterým budete čelit, nejsou zrovna svatouškové. Váš arzenál bude obsahovat nejen zbraně, granáty, ale také motorovou pilu, která se hodí na boj zblízka, ale pokud si myslíte, že jednou říznete a nepřítel bude mrtvý, jste na omylu. Panečku, ti toho vydrží, takže je lepší zvolit strategii, kterou ohromíte, ale také se pobavíte.

Ovládání je nešikovně vymyšleno, hrát na klávesnici nedoporučují ani samotní vývojáři hry, proto hned na začátku budete upozorněni na lepší hratelnost na gamepadu. Pokud máte prsty ohebné a hlavně rychlé nebude pro Vás problém mačkat klávesy tak, aby vytvářely krásná komba a zároveň soupeře posílaly k zemi.

 

Vše působí dobře, ale je tu jeden a to velký nedostatek. Od začátku do konce budete pořád vykonávat to samé a to i ve stejném prostředí a to je celkem škoda, ono nějaké to zpestření a vybočení od standardu by nebylo od věci.

Pokud patříte mezi komiksové fandy, zpracování této hry si určitě oblíbíte. Cutscény je lepší sledovat, jelikož události, které se staly před samotnou vraždou, hodně napoví.

 

Tříhodinová akce za tři sta korun českých to je Shank. Nechci nikoho pobízet ke koupi této hry, stejně si každý spíše obstará verzi hry, která ho bude stát „přijatelných nula peněz“. Ono souhlasit s druhou možností je spíše lepší, protože našetřit peníze na pořádnou hru se určitě vyplatí.

Shank

Verdikt

Pouze pro fanoušky komiksu

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Grafika
Stereotyp
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama