Shin Megami Tensei V představuje nové postavy a skilly
Shin Megami Tensei V Novinka Shin Megami Tensei V představuje nové postavy a skilly

Shin Megami Tensei V představuje nové postavy a skilly

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Seznamte se s Tao, Yuzurem, Ichirem, Miyazu a Hayaem.

Reklama

Atlus spustil nový program, zaměřený na novinky ve hře Shin Megami Tensei V prvním dílu série Shin Megami Tensei V News představil nové postavy a funkci Magatsuhi Skills.

V traileru z minulého týdne jste mohli vidět několik nových postav, které si přiblížíme více.

První je Tao Isonokami (dabing Saori Hayami). Jde o spolužačku hlavního hrdiny, studentku třetího ročníku, členku lakrosového klubu. Je starostlivá a dobrosrdečná a pomáhá japonské pobočce organizace Bethel.

Yuzuru Atsuta (dabing Kaito Ishikawa) je přítel hlavního protagonisty, který silně asertivní a zodpovědný. Je to zásadový a hrdý mladý muž, který bojuje po boku organizace Bethel v prozatímní jednotce a chrání tím svou sestru Miyazu.

Dalším spolužákem je Ichiro Dazai (dabing Kishou Taniyama). Jde o veselého mladíka, který ale může občas lézt a nervy. Přijme výzvu Bethelu a přísahá, že bude bojovat s démony. Přitom doufá, že ukáže svou pravou hodnotu.

Yuzuruova mladší sestra a jediný žijící člen rodiny je Miyazu Atsuta (dabing Ryou Hirohashi). Je plachá a zdrženlivá a když je Jouin High School napadena démony, zůstane uvězněna v chaosu.

Posledním je japonský předseda vlády Hayao Koshimizu (dabing Kenjiro Tsuda). Jde také šéfa japonské pobočky Bethelu. Je klidný, uvědomělý a uvažuje strategicky.

Hlavní protagonista hry Shin Megami Tensei V získá své nově nalezené, nadpřirozené síly až po putování do Da'atu. Po bezpečném návratu do Tokia se připojí k elitní organizaci Bethel, zaměřené na boj s démony, a přísahá, že spolu se svými spolužáky bude chránit Tokio.

Soubojový bitevní systém Press Turn Battles využívá takzvanou Magatsuhi Gauge. Ta se naplňuje během vašich akcí a jakmile je měřák plný, můžete aktivovat speciální pohyby zvané Magatsuhi Skills. Díky nim můžete používat silné útoky způsobující obrovské poškození nebo využívat různé podpůrné a léčivé schopnosti. Používat je mohou ale také vaši nepřátelé. Strategické využití těchto dovedností ve svůj prospěch, víceméně zaručuje výhru.

Shin Megami Tensei V má vyjít v Japonsku pro konzoli Switch 11. listopadu a následně 12. listopadu ve zbytku světa. Hra bude obsahovat anglický a japonský dabing a titulky v angličtině, francouzštině, italštině, němčině a španělštině. Standardní launch edice Shin Megami Tensei V bude obsahovat steelbook a v prodeji by měla být i sběratelská edice Fall of Man Collector’s Edition s batohem. U nás můžete standardní edici koupit v předprodeji za 1 499 Kč v obchodu Xzone.cz.

Pokud máte na vývojáře další dotazy, pošlete je pomocí hashtagu #AskSMT5.

Níže se ještě můžete podívat na celé vysílání prvního dílu Shin Megami Tensei V News.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama