Shin Megami Tensei V překonala hranici jednoho milionu
Shin Megami Tensei V Novinka Shin Megami Tensei V překonala hranici jednoho milionu

Shin Megami Tensei V překonala hranici jednoho milionu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Významný milník byl překonán pět měsíců po vydání hry.

Reklama

Celosvětové vyskladněné a prodané množství fyzických a digitálních kopií hry Shin Megami Tensei V, přesáhly hranici 1 milionu kopií. Oznámení od Atlusu doprovází speciální ilustrace hlavního hrdiny Nahobina od návrháře postav Masayuki Doie.

Shin Megami Tensei V je nejnovějším dílem franšízy Shin Megami Tensei. Hra byla v Japonsku vydaná 11. listopadu 2021 a na západě 12. listopadu 2021 jako exkluzivita pro konzoli Nintendo Switch. Podobně jako v minulých hrách série Shin Megami Tensei, i zde sledujeme osudy hlavního hrdiny, který dokáže prostřednictvím velkého množství démonů bojovat, získávat další a ty pak třeba i spojovat do silnějších forem. Po sloučení s bytostí podobnou bohu, pak musí hlavní hrdina cestovat postapokalyptickou verzí Tokia známou jako Da’at.

Nejnovější uveřejněné číslo údajně zahrnuje celosvětové fyzické i digitální prodeje hry, ale již dříve, necelé dva měsíce po vydání, Atlus oznámil, že SMT V celosvětově přesáhlo 800 000 prodaných kopií. Zatímco měsíční čísla prodejů od té doby výrazně klesla, jsou stále prodeje Shin Megami Tensei V ve srovnání s předchozími díly série výrazně vyšší. Shin Megami Tensei IV se například celosvětově během dvou let prodalo "jen" 600 000 kopií.

Na oslavu krásného milionového milníku nakreslil návrhář postav Shin Megami Tensei V Masayuki Doi speciální ilustraci Nahobina, viz výše a kromě toho dá Atlus 30% slevu na všechny verze Shin Megami Tensei V, které jsou ke stažení na japonském obchodě Nintendo Switch. Zlevněný prodej bude probíhat od 25. dubna do 11. května 2022.

Shin Megami Tensei V je k dispozici pro konzoli Nintendo Switch. Naši nadšenou recenzi najdete zde, hru můžete zakoupit v obchodu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama