Shower with your Dad Simulator 2015: Vzpomínky na dětství??
Blogy čtenářů Článek Shower with your Dad Simulator 2015: Vzpomínky na dětství??

Shower with your Dad Simulator 2015: Vzpomínky na dětství??

Mikoláš Foret

Mikoláš Foret

Jako malý kluk jsem rád chodíval na veřejné bazény a nejraději s tátou. Avšak byla zde jedna nemilá záležitost a tou byly veřejnén sprchy. Když jsme…

Reklama

Jako malý kluk jsem rád chodíval na veřejné bazény a nejraději s tátou. Avšak byla zde jedna nemilá záležitost a tou byly veřejnén sprchy. Když jsme totiž vešli do tohoto předbazénového zařízení, začalo se mi chtít na malou, takže můj táta šel do sprch a já si ještě zašel na záchod. Po návratu z WC jsem narazil na problém: KDE JE TAŤKA???!!! A tak jsem začal hledat po sprchách svého tatínka.

Né vždy jsem byl ůspěšný...

 

Když jsem na steamu objevil tuto hru na steamu za 0,99 euro, dostala se do mě nálada na otevření starých fotoaleb.

 

A teď ke hře:

Hra Shower with your dad je simulátorem sprchování s vaším tatínkem. Jde o to že na začátku každé hry si vyberete ze tří párů, jednoho otce a postejnu synátorů a snažíte se, jako synek jednoho z otců doběhnout k taťkovi co nejdříve. Postupně si otevřete další úrovně. a poté taky různé oblečky pro taťky. Někoho však může hra pohoršovat a né všem se může hra líbit.

 

Závěr:

Shower with your dad 2015 je blbinka, která vás na pár hodin zabavý a donutí zavzpomínat na staré časy, ale myslím, že by bylo lepší dát ji free to play.

 

Verdikt:

5/10

 

 

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama