Shrnutí Xenoblade Chronicles: Definitive Edition v traileru
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Novinka Shrnutí Xenoblade Chronicles: Definitive Edition v traileru

Shrnutí Xenoblade Chronicles: Definitive Edition v traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

První ukázka a informace o rozšíření Future Connected.

Reklama

Nintendo zaktualizovalo japonskou oficiální internetovou stránku hry Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, díky kterým se dovídáme podrobnostmi o novém přidaném scénáři Future Connected, zasazeném do doby asi rok po událostech hlavního příběhu hry.

Xenoblade Chronicles je úplně první hrou ze série Xenoblade Chronicles. Ocitnete se v otevřeném světě rozděleném do zón, kde budete plnit úkoly hlavní linie i ty vedlejší. Klíčovou úlohu během vašeho putování jsou souboje s nepřáteli probíhající v reálném čase. Během nich totiž dochází k tajemným zábleskům z budoucnosti.

Titul je zasazen do prostředí, které se vyvinulo na dvou zmrzlých tělech válčících titánů Bionise a Michonise. Tyto dvě znepřátelené strany potřebují v souboji získat rozhodující výhodu, kterou je v celé bitvě meč Monado.

Vašim alter egem bude postava Shulka, který v sobě objeví schopnost tento meč ovládat. Společně se svým věrným přítelem Reynem se vydáváte na dlouhou cestou, na jejímž konci stojí vysněná pomsta.

Kromě Mechonu ale narazíte i na divokou zvěř různých druhů, někteří se vás budou snažit zabít, jiní budou přátelští. Abyste se vyhnuli nechtěnému konfliktu musíte sledovat, co přitahuje pozornost příšer.

Jakmile ale dokončíte hlavní příběhovou linii, čeká na vás bonus. Na konci traileru najdete upoutávku na další scénář jménem Future Connected (startuje v čase 5:35), který byl nově připraven pro vydání Definitive Edition.

Extra příběh je zasazen do doby jeden rok po poslední bitvě. Svět je relativně v klidu, protože se spolu spolupracují všechny rasy a stabilizaci. Uprostřed tohoto klidu Shulk navrhuje Melii, aby se vydali do hlavního města Alcamoth. Nastoupí do vzducholodě Junks, ale na tu někdo zaútočí a oba havarují na místě zvaném Bionis’ Shoulder. Jde o místo, které jste v hlavním příběhu nikdy nenavštívili. Je umístěno na levém rameni Bionise a jde o hmotu vyrobenou z plovoucích minerálů.

Zde narazíte na nové postavy. Nopon Kino, hledá svého otce a chce se stát hrdinou, a Nene, která se o Kina stará jako jeho vlastní matka.

Na Shulka a jeho společníky čekají různí silní nepřátelé. Shulk navíc ztratil schopnost "vidět budoucnost" a tak musí být opatrnější než předtím. Narazí také na monstrum v černé mlze, jehož jméno se dá přeložit jako Mlžná bestie (oficiální anglické jméno ještě nebylo zveřejněno). Monstrum je nejen velmi silné, ale díky své energetické vlně je schopno přilákat nepřátele kteří jsou poblíž a nechat je na Shulka zaútočit.

O pomoc můžete požádat takzvané "Nopongers", což je speciální skupina Noponů, přežívajících a roztroušených po různých místech na Bionis’ Shoulder. Pokud splníte jejich požadavky, připojí se k vám jako spojenci a budou vás v bitvě podporovat prostřednictvím zvláštních dovedností. Mohou také společně se Shulkem rozpoutat silné speciální útoky.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gamexpress.sk.

Níže se ještě podívejte na speciální internetové reklamy.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama