Sigma Theory: Global Cold War
Novinka Sigma Theory: Global Cold War

Sigma Theory: Global Cold War

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Globální studená válka budoucnosti v nové špionážní strategii.

Reklama

Svět se ocitá na prahu nové studené války budoucnosti. Světoví vědci totiž provedou objev, který umožní lidstvu vyvinout nové technologie, jež mohou zcela změnit svět. A tak si záhy světové supervelmoci uvědomí, že by s těmito vynálezy mohly rázem zničit globální finanční systém, ekonomicky zlikvidovat celé národy nebo dokonce získat přístup k nesmrtelnosti. Tento objev zvaný „Sigma Theory“ však naplno dokáže využít pouze hrstka vědců.

Vy, jako hlavní hrdina této nové tahové globální špionážní a ekonomické strategie, jste zařazeni do čela největší zpravodajské agentury vaší země. Váš cíl: ovládnutí světa jakýmkoli nezbytným způsobem, s využitím síly Sigma Theory, a dříve, než se to samé povede jiné supervelmoci. K dosažení tohoto cíle budete mít k dispozici silné zdroje: tajné agenty, taktické drony a samozřejmě své znalosti diplomacie a intrik.

 

Sigma Theory: Global Cold War

 

Sigma Theory: Global Cold War není úplnou novinkou, protože tato strategie z neopunkového světa blízké budoucnosti vyšla již letos na konci jara, ale jen v nedokončené fázi předběžného přístupu. Až nyní byla hra oficiálně vydána v plnohodnotné finální verzi na Steamu, a to za 16,10 EUR (včetně aktuální 10% slevy), což je v přepočtu jen kolem 410,-.

Za tuto nižší cenu dostanete poměrně propracovanou tahovou strategii, v níž se chopíte role ředitele mocné tajné služby a tak z titulu své funkce budete vysílat a řídit svoji síť tajných agentů, jichž máte pro nasazení k dispozici 50, přičemž nehratelných postav se v příběhu objeví více než 100. Pro své použití máte k ruce i špionážní drony, strom 30 převratných technologií či diplomatické volby.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bqDXSo7RdoA[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama