Simulátor života Life by You byl zrušen
Life by You Novinka Simulátor života Life by You byl zrušen

Simulátor života Life by You byl zrušen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC

The Sims se očekávané konkurence nedočká.

Reklama

Společnost Paradox Interactive na oficiálním fóru oznámila zrušení očekávaného simulátoru života s názvem Life by You, který se chtěl postavit populární sérii The Sims od Electronic Arts. Zpráva o ukončení vývoje přichází po sérii odkladů, které naznačovaly, že se vývoj nachází v problémech. Zástupce generálního ředitele Mattias Lilji prozradil, že šlo o těžké rozhodnutí, kterému předcházelo selhání Paradoxu při plnění vlastních požadavků i očekávání ze strany komunity.

Vedoucí představitel společnosti dodal, že navzdory odkladům, delšímu času na vývoj a určitému potenciálu zůstávala cesta vedoucí k vydání nadále příliš dlouhá a nejistá. Hra navíc dle jeho slov v aktuální podobě nadále postrádala některé klíčové oblasti. Dosažení alespoň uspokojivé kvality by tak údajně nepomohl ani další odklad.

Neúspěšnou cestu hry Life by You závěrem Lilji označil jako bolestivé ponaučení do budoucna. Pro upřesnění se hodí doplnit, že hra vznikala v kalifornském studiu Paradox Tectonic, jehož budoucnost je v tuto chvíli nejistá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama