Singularity - Zpátky do minulosti
Blogy čtenářů Recenze Singularity - Zpátky do minulosti

Singularity - Zpátky do minulosti

Art.eX

Art.eX

Dnes se podíváme na to, jak Stalin povolil výzkum zakázané látky. Tak by se dálo na úvod klidně mluvit o hře Singularity a to bez nadsázky.Hra je…

Reklama

Dnes se podíváme na to, jak Stalin povolil výzkum zakázané látky. Tak by se dálo na úvod klidně mluvit o hře Singularity a to bez nadsázky.Hra je stavěna především na svém vypravování, které se odehrává na ostrově Katorga 12 poblíž Kamčatky. Na tomto místě je objevea sloučenina z názvem E99, která tu slouží jako stavební prvek. Aby příběh nabral spád, všechno se dokonale podělá a všichni obyvatelé jsou vymazání z mapy včetně ostrova.Za 60 let poté je ostrov objeven a Vy v roli Nathaniela Renka se musíte vydat na průzkum. Děj se mění když z hořících plamenů vytáhnete vědce, který byl hlavou projektu a tím změníte celý příběh. Ve hře se nepotkáváte jen s vojáky, ale také s mutanty. Proti těmto nepřátelům máte k dispozici několik zbraní od klasického samopalu ža pro zbraně, které by chtěla mít snad i Severní Korea.

Možná jsi po chvíli všimnete, že Vaše levá ruka se od pravé dost liší. Je to asi tím, že máte na ni připevněný TMD. Jedná se o jakési zažízení, které dokáže manipulovat s věcmi tj. přesouvání objektů nebo zbraň, která doslova z nepřátel vycucá život. Vynález nebude sloužit jen k těmto účelů budete muset řešit i jednoduché hádanky a bez posouvání a vracení různých objektů se dále nedostanete. Tato speciální rukavice toho umí mnohem více, ale o tom se už přesvěčte sami. Hra na některých místech nabízí upgradovaní zbraní, ale také dokonce můžete vylepšovat i svojí levou ruku. Ostrov je tmavé místo a kdo se bojí podívat i pod svojí postel tak tahle hra není dělaná pro takové strašpytle. Celkové hraní je svižné a vůbec nenudí, když například se pod Vami začte rozpadat železniční souprava a uvíznete v jeho zadní části. No kdyby to byl alespoň jídelní vágon. Grafická stránka se velice povedla, sice nepatří ke špičce, ale svoje úznání si zcela zaslouží. Hraní zabere kolem 10 hodin což je dnes průměr, ale dekáta strachu a adrenalitu bohatě stačí.

 

Singularity - Zpátky do minulosti

Verdikt

Špičková hra, která zabaví, ale né dostatečně dlouho.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Příběh
Hra s časem
Herní doba
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama