Skateboardová simulace Session dorazí na Steam v září skrze předběžný přístup
Session Novinka Skateboardová simulace Session dorazí na Steam v září skrze předběžný přístup

Skateboardová simulace Session dorazí na Steam v září skrze předběžný přístup

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V říjnu se posléze mohou těšit majitelé Xboxu One.

Reklama

Skateboardových her je v dnešní době jako šafránu a těch dobrých ještě méně. Tituly se sympaťákem Tony Hawkem již dávno ztratily svou slávu a další díl ze skvělé série Skate je taky v nedohlednu. Situaci se ovšem pokusí změnit Crea-ture Studios se svou připravovanou simulací s názvem Session, na níž v roce 2017 vybrali na Kickstarteru přes 160 000 amerických dolarů, což činilo dvojnásobek žádané sumy. Tým měl již v této době k dispozici hratelný prototyp, jenž sice měl mnoho neobroušených hran, ale i tak skvěle předvedl potenciál, který se v realistitějším pojetí populárního skateboardingu skrývá. Jinými slovy tedy v žádném případě neočekávejte arkádu v podobě Tony Hawk her.

A po 21 měsících se konečně dočkáme rozšířenější verze, jelikož 17. září se Session podívá do programu předběžného přístupu na PC skrze obchod Steam, což potvrzuje i nově vydaný trailer.

Možná si ale pamatujete, že v roce 2018 se Session objevil na konferenci Microsoftu během herního veletrhu E3. To nebylo v žádném případě náhodou, jelikož se předběžného přístupu dočkají i majitelé Xboxu One, kam hra přisviští v říjnu skrze program Xbox Game Preview. Bohužel, cenovka nebyla zatím zveřejněna ani u jedné z verzí.

Níže již avizovaný trailer:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama