Skull and Bones bude delší dobu k dispozici zdarma
Novinka Skull and Bones bude delší dobu k dispozici zdarma

Skull and Bones bude delší dobu k dispozici zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ubisoft zároveň láká na start druhé sezóny.

Reklama

Společnost Ubisoft vydala letos v únoru po dlouhém vývoji plném problémů a odkladů multiplayerovou pirátskou akci Skull and Bones. Hra si ale navzdory řadě změn v průběhu vývoje odnášela v recenzích pouze průměrné známky, což dobře ilustruje například hodnocení 59 % na agregátoru Metacritic. Navzdory rozporuplnému přijetí se vývojáři ze studia Ubisoft Singapore snaží svůj titul pravidelně zásobovat novým obsahem ve formě sezón.

Další várka novinek do hry zamíří již v úterý 28. května, kdy dojde k vydání druhé sezóny. Potenciální nové hráče se Ubisoft snaží nalákat také pomocí delší bezplatné akce, díky které si Skull and Bones budete moci zdarma vyzkoušet po celý jeden týden. Trial bude konkrétně k dispozici od 30. května do 6. června na PC (Epic Games Store a Ubisoft Connect) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Kompletní rozpis včetně spuštění pre-loadu si můžete prohlédnout níže. K vyzkoušení bude kompletní hra bez jakýchkoli omezení ze strany obsahu či maximální úrovně. Jako již tradičně bude možné na dosažený postup z trialu navázat při zakoupení plné verze. Ta bude v následujících dnech k dispozici s 50% slevou. Krabicovou verzi hry si můžete zakoupit v obchodě Alza.cz.

Skull and Bones bude delší dobu k dispozici zdarma
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama