Skull and Bones si v betě na konzolích nakonec nevyzkoušíte
Novinka Skull and Bones si v betě na konzolích nakonec nevyzkoušíte

Skull and Bones si v betě na konzolích nakonec nevyzkoušíte

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Problémy hry nekončí.

Reklama

Již téměř 10 let vyvíjená pirátská akce Skull and Bones se tento týden na konferenci Ubisoft Forward připomněla novou ukázkou, která však ke zklamání hráčů nepřinesla ani orientační datum vydání. Pozitivní zprávou však bylo oznámení termínu uzavřené betaverze, která měla na PC a konzolích proběhnout od 25. do 28. srpna.

Herní insider a novinář Tom Henderson ve svém článku pro magazín Insider Gaming však upozornil na to, že navzdory původním předpokladům bude beta nakonec k dispozici pouze na PC. V tuto chvíli je ostatně možné se do bety registrovat pouze ve verzi pro PC, ačkoli bylo v minulosti možné zvolit i verze pro konzole. Samotní vývojáři ze studia Ubisoft Singapore na Discordu prozradili, že beta pro konzole nikdy v plánech studia nebyla, což je vzhledem k dříve spuštěným registracím poměrně zvláštní vyjádření.

Jisté v tuto chvíli je, že pokud si budete chtít Skull and Bones vyzkoušet v předstihu, tak vám nezbude nic jiného, než sáhnout po PC verzi. Je však možné, že na uzavřenou betu později po vzoru jiných her naváže také otevřená betaverze, která by mohla být dostupná i na konzolích.

Plná verze Skull and Bones by měla zamířit na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama