Sledgehammer Games vyvíjel third-person Call of Duty odehrávající se za Vietnamské války
Call of Duty Novinka Sledgehammer Games vyvíjel third-person Call of Duty odehrávající se za Vietnamské války

Sledgehammer Games vyvíjel third-person Call of Duty odehrávající se za Vietnamské války

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9

Zrušená hra se měla odehrávat v šedesátých letech a měla do série Call of Duty přinést svěží vítr

Reklama

Michael Condrey a Glen Schofield, spoluzakladatelé Sledgehammer Games, společnosti jenž se nyní podílí jako jeden z tří týmů na střídavém vývoji her série Call of Duty (aktuálně chystají nadcházející díl Advanced Warfare), v rozhovoru pro Game Informer uvedli, že zrušené TPS Call of Duty se mělo odehrávat za dob Vietnamské války. Na hře tým pracoval do té doby, než se v roce 2011 připojil k Infinity Ward při vývoji Call of Duty: Modern Warfare 3.

Dle autorů se hra měla odehrávat v Kambodži a měla přinést na sérii Call of Duty nevídaný zážitek umožněný odlišnou perspektivou. Zmínili například to, že v některých momentech hra připomínala Dead Space kvůli zasazení do podzemních tunelů, jichž bylo za Vietnamské války masivně využíváno. Dle jejich slov měli k ruce dokonce funkční prototyp hry s fungujícím soubojovým systémem.

Kromě spolupráce s Infinity Ward ale prý k zrušení hry přispěly i jisté problémy se zasazením hry. Kolem Vietnamské války se totiž po celém světě točí silná kontroverze, která by nemusela hře prospět. Šlo by totiž o velkou marketingovou výzvu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama