Sličná Minthara je podle tvůrců Baldur's Gate 3 zkrátka zlá
Baldur's Gate 3 Novinka Sličná Minthara je podle tvůrců Baldur's Gate 3 zkrátka zlá

Sličná Minthara je podle tvůrců Baldur's Gate 3 zkrátka zlá

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Tuhle zlou holku nenapravíte.

Reklama

Baldur's Gate 3 je titulem, ve kterém je možné narazit na řadu zajímavých postav určitým způsobem definujících směr, jakým se celé vyprávění vydá. Jednou ze zásadních postaviček celého příběhu se pro vás může stát Minthara. Pokud ještě nemáte hraní za sebou, tak nyní na vás čeká pár spoilerů, takže následující řádky je dobré číst pouze na vlastní nebezpečí.

Když vsadíte na zlo, můžete s ní počítat. V případě, že jí dáte do své party můžete se těšit na řadu zajímavých momentů, které vám pomohou odhalit její duši. Jeden by si chvílemi možná dokonce mohl myslet, že je to velká dobračka. Podle hlavy společnosti Larian Studios Swena Vinckeho a jeho spolupracovníka Adama Smitha však dokáže pouze klamat tělem. Dle jejich tvrzení v rozhovoru pro server IGN je to zkrátka padouch s velkým P.

Sličná Minthara je podle tvůrců Baldur's Gate 3 zkrátka zlá

Přestože by se občas mohlo zdát, že se pomaličku mění v hodnou postavu podle tvůrců to tak není. Zkrátka je pouze pragmatická a uvědomuje si, že pro její přežití jsou některé kroky důležité. Nic však nedělá pouze z podstaty toho, že by byla pouze zlá. Autoři Baldur's Gate 3 tímto tahem mistrně boří občasnou myšlenku toho, že každá postava touží po vykoupení. Někteří jej nechtějí a Mithara je jednou z takových postaviček. Její vykreslení je ale dokonalé. Na její zpracování se v Baldur's Gate 3 můžete podívat na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama