Slovenská strategie Gray Zone
Novinka Slovenská strategie Gray Zone

Slovenská strategie Gray Zone

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy Windows PC

Připravuje svůj předběžný přístup na PC a dorazí v češtině.

Reklama

Košické nezávislé studio EastWorks založené v roce 2010, v posledních letech spolupracovalo ve formě externího dodavatele např. na titulech ARMA III: Apex, Enemy Front, Heroes of Might & Magic VI, Mafia III nebo Murdered: Soul Suspect. A nyní nastal čas, aby po práci pro druhé si také vyrobili a vydali svoji první vlastní hru.

 

Slovenská strategie Gray Zone

 

Jedná se o příběhovou akční sci-fi strategii v reálném čase s prvky RPG progresu jménem Gray Zone, v níž budete hrát za otroka Valerna, jenž se vzepře svým trýznitelům v jedné velmi vzdálené galaxii. Hra se má odehrávat na několika planetách, každá s vlastními unikátními obyvateli, netvory a faunou. Proti zkorumpované galaktické vládě ale nebudete bojovat sami, nýbrž si do svého taktického týmu můžete naverbovat další spolubojovníky.

 

Slovenská strategie Gray Zone

 

Ve hře Gray Zone velíte svým hrdinům a ostatním přátelským jednotkám tak, abyste se vyhnuli nepříteli, či ho zničili. Vaším úkolem bude plnit příběhové mise, ty jsou hlavní a volitelné, a to tak, abyste minimalizovali své ztráty. Budete vytvářet týmy, používat různé zbraně, předměty, stroje a vozidla. Hra nabízí „taktický mód“, který zastaví čas, a umožní si v danou chvíli rozmyslet další kroky, případně rozdat různé úkoly různým jednotkám v jeden moment.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Y-PYUp7dQVk[/embed]

 

Gray Zone bude rozdělena na 4. kapitoly dohromady s 25 misemi, přičemž ta první kapitola v podobě šesti velkých a jedné malé mise má v rámci předběžného přístupu na Steam dorazit v březnu 2020. Hra je určena pouze pro PC, obsahuje českou lokalizaci a ta první úvodní část veliká 3,6 GB by měla stát 19,99 EUR (cca 500,-) s tím, že jak se celá hra rozšíří, zvedat se bude i aktuální cenovka.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=y2tWXdnLszo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama