Slovenskou Diablovku si zahrajeme již příští měsíc
Novinka Slovenskou Diablovku si zahrajeme již příští měsíc

Slovenskou Diablovku si zahrajeme již příští měsíc

LakilukCZ

LakilukCZ

9

Známe i další detaily a nový trailer.

Reklama

Vikings: Wolves of Midgard je hra od košických Games Farm a zavede nás doprostřed probíhajícího Ragnaroku. Jako vůdce vikingského klanu Ulfunga se pokusíte apokalypsu zastavit. Abychom se vůbec mohli postavit příšerám Ragnaroku, bude zapotřebí pořádně ovládnout boj, a to se spoustou zbraní na výběr (meč a štít, sekery, luky, kladiva). Nebude chybět ani magie v podobě Božích darů. Strom schopností a další věci jste mohli vidět v gameplay videu.

Během boje se naše postava čas od času dostane do Rage módu. Ten dočasně zvýší naši sílu. Zbraně a schopnosti včetně Rage módu pak samozřejmě budou vylepšovatelné. Kromě všemožných potvor si bude třeba dát pozor na počasí a herní okolí. To totiž může pomoci, ale i pěkně zavařit. Velký pozor na zimu a jedovatou mlhu.

Fanoušci výzev teď jistě povyskočí. Kromě New Game+ najdete ve hře také takzvaný Trials of the Gods, ve kterém se budeme bránit vlnám nepřátel. Hra vás za to odmění novými runami či vybavením. Fanoušci kooperace si také přijdou na své. Vikingové půjdou projít ve dvou hráčích.

Na závěr to nejdůležitější: Vikings: Wolves of Midgar vyjdou 24. března na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama