Smite Novinka SMITE přivítá další oblíbené animované postavičky

SMITE přivítá další oblíbené animované postavičky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Dorazí v rámci nového updatu.

Reklama

SMITE je jedním z několika aktivních MOBA titulů, v němž se utkávají bohové, a to na různých mapách i v rámci rozličných režimů.

Hra je posléze poměrně pravidelně zásobována speciálními eventy, kdy jeden takový odstartuje i 12. července.

Jedná se o další crossover, jenž do hry přidá pět nových skinů, inspirovaných postavami z populárních animovaných seriálů stanice Nickelodeon. Těšit se tak můžete na Dannyho Phantoma (Janus), XJ9 (Freya), Invadera Zima (Cupid), Powdered Toastmana (Gilgamesh) a Rocka (Danzaburou).

Kromě toho ale také budou dostupné další kosmetické doplňky, jako jsou načítací obrazovky či nové hlasy pro zdejšího hlasatele.

Tento event dorazí společně s novým updatem, který rovnou dodá Zodiac Battle Pass (600 drahokamů za normální verzi / 1 200 drahokamů za lepší verzi), v jehož rámci získáte další doplňky, a to v čele se čtveřicí skinů, jež si lze prohlédnout níže.

Aby toho ale nebylo málo, tak 26. července dorazí první bonusový update, přinášejí nové truhly i s nimi spojené odměny. Další obsah pak ještě bude vypuštěn 9. srpna během druhého bonusového updatu, jenž bude představen později.

Na kompletní seznam novinek a změn, které dorazí, se můžete podívat zde.

SMITE je možné bezplatně hrát na PC, Macu, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Skrze zpětnou kompatibilitu ale také na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama